Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1127 Spoiler Yorumları

Birkaç bölüm sürücek anlaşılan olayın anlaşılması.

Zoro, Sanji, luffy'den ziyade usopp ve nami güçsüzlüğü problem. Yoksa luffy lucci'ye de G5 açtı gereksiz yere. Sanji normal halde kizaru'nun lazeri blokladı, boynuyla kılıç kırdı, yeni modundaki normal saldırılardan biri olabilir. zoro'da enma kullandı şimdiki saldırıda. Güçlü güçsüz ayrımı yapılması mantıklı değil.

Bu arada zoro nasıl kaybolmadı? Bu çok ilginç :bilmem:
 
VinsmokeItachi_27 İfrit Jambe = Kral Haki analizleri yapıyordu. Ne oldu şimdi haber alabiliyor muyuz? @William cutting
Hahaha şaka gibisin yeminle. Ben hiçbir zaman Haoshoku Haki=İfrit Jamble demedim. Dediysem göster.

Benim söylediğim Oda, bu ikiliye aynı anda power up'lar veriyor dedim. Sanji'ye Germa Suit'i verdi, Zoro'ya Enma'yı verdi. Sanji'ye gen uyanışı yaptırdı, Zoro'ya Haoshoku Haki uyanışı yaptırdı dedim.

Sen bunu böyle anladıysan sorun bende değil sende!
 
Güçlenmeler saçma olduğu için o ilgi çekmiyor. Vega o kadar şey anlattı hangisi aklımızda kaldı ? Ya da neyi düzgün anlattı. Meyve desek yazar saçmaladı, mother flame anlatılmadı, sular yükseliyor dedi zırt pırt yayın koptu. Yayın evi lost dizisine döndürdü seriyi. Okuyucuyu elde tutmak için kopuk kopuk bilgi ver, teorilerle -mış lar ile okumaya devam etsinler. Nedeni de belli elde düzgün seri yok hep okunanlar bitti bitmek üzere tek OP var şuan ayakta duran-tutan. Hal bu ki vega ismi eski geçmiş çoook üzün süredir beklenen karakter, gayet kötü bencil birisi çıktı birde yazar bunu ''iyi ya ehe'' diye vermeye çalıştı.
Şimdiki spoiler aslında yine çok heyecanlı, ilginç bir başlangıç ve dikkat çekici normalde. Ama heves yok, tempo yok. Büyük ihtimal 2 hafta bekleyip bir sonraki bölümle birlikte okuyacağım.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık