Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Ben de haklı buluyorum korsan serisi okuyoruz korsan için olması gereken oylesi de mesele o değil geçen yine dile getirdim Shanks için söylenen teoriler var; aslında serinin en baba kötülerinden olduğuna yer altı patronu olduğuna dair falan. Ben buna dair emare aradığımdan hareketleri buna göre değelerlendirmeye çalışıyorum bu adam Luffy'nin idolü onu korsanlığa sevk eden rol model Kiddin tayfası yalvarmasına rağmen onları yok ettirdi e bu ne Rogerın ne Luffy'nin yapacağı bir şeye benzemiyor onu gördüğümde acaba bu teoriler gerçekliğe ne kadar uyacak diye izlemeye koyuldum Bartolomeo meselesinde spoiler okurken çok zalimce anlaşılsa da bölümü okuyunca gayet normal olduğuna karar verdim, her korsan bu kadarını yapar bizim tayfadan da Zoro yapardı bir ihtimal ama iyi bir noktaya değindin Oda Shanksı koruyor ama asıl soru neyden koruyor dediğin gibi elini kirletip kötü adam olmasından mı yoksa gerçek yüzünü göstermeye hala vakti olduğundan mı ha şahsen bu teorilere inanmıyorum bunun için sebeplerim var
Shanks seri içerisinde Luffy'nin kahramanı durumunda olan biri. Okuyucu için de bir noktada çocuk serisi olduğu için elinin kirlenmemesi gereken biri. Ama bence ve pek çok kişi için sıkıntı yok.
Saf kötü çıkmayacaktır, filosundaki zayıf karakterlerle olan etkileşimi belli. Ama Luffy ile çıkar çatışmasına girdiği takdirde kendisini geri tutacağını sanmam.
 
78 yaşında, elinde 12 den kılıç olmayan über meyve yememiş savaş gemisinin altında ki kairosekiye vura vura kendisini geliştirmiş karakterden ne bekliyorlar anlamıyorum. Bu haliyle yonkou denilen tayfaya adam neler yaptı. Varsın kuzan yensin hem gücünün zirvesinde hem über meyve sahibi hem askeri eğitimden gelme. Ayrıca kılıç üyesi olmanın ne manaya geldiğini hala anlamayanlar var, ah manga yı okusalar resimlere bakmak yerine...
Zaten elinde über kılıç ve meyve olmadığı için haterı fazla. Diğer karakterlerin silah ve meyve ile yaptığı şeyleri adam meyve ve silahı olmadan yapıyor tabi sevmezler :)
Şu mantığı çok yanlış buluyorum ve ekseri Lütfü ve dolayısıyla Garp fanlarında görüyorum, silah veya meyve kullanıp kullanmamak tamamen karakterin kendi tercihi. Bunu tercih etti veya etmedi diye bir karakteri yüceltip yermek hiç mantıklı değil. Adam yüzme yeteneğini kaybetmek istemez, meyve yemez, buna göre kendini eğitir, rekabetçi olmak istiyorsa güçlenmeye çalışır, diğeri de yüzme yeteneğini kaybetme riskini alır ve meyve yer, rekabetçi olmak istiyorsa o meyvede ustalaşır, Uyanış açar. Aynı şey silah kullanımı için de geçerli. Garp yumruğunu silah olarak eğitmiş, Mihawk kılıç kullanma yeteneğini, aralarında fark yok. Meyve yedi diye Kaido EN olmadığı gibi 12lik kılıç kullandı diye de Mihawk EN olmuyor. Güç unsurları tek değil. Kaido'yu EN yapan adamın sahip olduğu güç unsurlarının toplamı, 3 tür haki, Oni ırkı, Kanabosu, meyve yeteneği, hepsi bir bütün, Mihawk için keza kılıç kullanma yeteneği, şahin gözü, kılıcı. Bu adam tabi 12lik kılıç kullanacak, kılıcın o kadar hakiye darbede dayanması lazım, WB si niye 12lik bisento kullanıyor, nar çıbığı mı kullansın istiyorsunuz, mantıklı düşünmek lazım yani :)
 
Konsept olarak birisi denizcinin bol bulunduğu yer diğeri korsanın bol bulunduğu yer bir farkları yok :D
Edit: Ayrıca Wb'nin bir zamanlar kaptanım dediği adamın adası olmuş bir yer Arıkovanı. :D
Korsanların bol bulunduğu yer olduğu için tarlabaşı diyor ya xd
Garp'ın performansını garpın bölümler çıkmadan önce yazsak taşlayarak öldürürdünüz bizi şimdi hayatınız bağlanmış gibi savunuyorsunuz :ehe:
 
Garp'ın performansını garpın bölümler çıkmadan önce yazsak taşlayarak öldürürdünüz bizi şimdi hayatınız bağlanmış gibi savunuyorsunuz :ehe:
Bebişim ben gayet memnunum.78 yaşında götünün kılları ağarmış karakter bu. Seriden emekli edilmesi gerekli iken yazar hala kullanıyor. Ben inan galaxy impac gibi saldırı beklemiyordum bile. Yaş malum bu seride çok etkili. Ne beklediysem +1 oldu. Başkalarını bilemem ağlayan zırlayan çok benim için fanlığa devam.
 
Acaba law bizimkilerin gemisini ışınladı mı? Arc. law'ın tayfayı kurtarma hikayesine döner mi acaba, Peki bu tahmin doğruysa, law kiminle ittifak yaptı ki naminin üzerini değiştirdiler. Bir tane sallayım dedim :p
Bepo göründü. Şuanda iyileşme aşamasındalar. Bu bölümde de Karasakal tarafı görünüyor ve ellerinde sadece Puding ve Garp var gibi. Kalp korsanlarına dair ne görüntü ne de bir kelam var. Bepo " onlara güvenmeliyiz çok daha soğuk sularda hayatta kalmayı başardık. " gibi bir şeyler diyordu. Deniz olmasının avantajıyla geçmişin tecrübe/becerilerinden yararlanarak tayfa kaçmayı başarmış olabilir.

Hatta poneglif hakkında bile konuşmuyorlar. Yahu aldıysanız aldık deyin sırada ki hamleye geçebiliriz falan bir şeyler deyin. ./
 
Acaba Shanks Bartolomeo değil de direkt Luffy'nin tayfasından biri kendi başına denize açılıp Shanks'ın bayrağını yaksa yine aynı şekilde davranır mıydı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık