Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
BB Law'daki phonegrif kopyalarını aldıysa 3 tane olması lazım ve pudding elinde. Yeteneği açığa çıkarsa phonegrifleri deşifre edebilir denmişti. luffy'ler sonuncuyu zaten bulacak ancak BB'de bir şekilde eline geçirir ve pudding'in yeteneği açığa çıkarsa garip bir seneryo oluşur. Belkide iki tayfa tam raftel'e varmak üzereyken kapışırlar. Sonrasında luffy'ler alıcaktır o ayrı. Birde pudding o saatten sonra sanji'den muhtemelen ayrılmaz. Tüm herşey bittiğinde baratie'de beraber devam edebilirler.
 
Kuzan tek başına tıkmadı. Adam ne diyor ekip işi yaptık. Bire bir olsa yüksek ihtimal Garp ezip geçecekti.
Ayrıca Kuzan'ın o gözlük hareketi de ileride kendisinden Garp yana birşeyler çıkacağını gösteriyor olabilir.
Tek başına yapmasa bile orada Garp'ı uzun süre tutabilecek tek karakter o. Orada Kuzan olmasa Garp zaten bu duruma düşmezdi. Eğer aralarında işbirliği yoksa tabi. Yoksa Garp bilerek salmış da olabilir.
 
Shanks ailesi ile ilgili garip bir teori gördüm.

Figarland Garling = Fenrir (İskandinav mitolojisinde Fenrir, Ragnarok geldiğinde zincirini koparacak ve Ragnarök'ü başlatacaktır. Bu savaşta Odin'i yutarak öldürecek, ama kendi de Odin'in oğlu Vidar tarafından öldürülecektir. )

Figarland Shanks = Sköll, (İskandinav mitolojisinde Ragnarök'te güneşi yutacak olan kurttur. Sköll'ün Hati adında bir kardeşi de vardır.)

Figarland (Shanksin ikizi) = Hati (İskandinav mitolojisinnde ayı yutan kurt olarak betimlenen karakterdir. )
 
Lilith'i geçtim Bonney'nin meyvesiyle belli bir süreliğine bile düzeltebiliyor olması lazım aslında. Kendini nika yapan, düşmanlarını bebeğe çeviren arkadaş babasını eski haliyle hayal edemiyor.
Kuma'nın içinde insalık kalmamış ve asla düzelmeyecek demek olabilir bu, yada Oda bu şekilde basitçe düzeltmek istemiyor Kumayı.
Öyleyse o inanılmaz dağları tepeleri aşıp nasıl geldi? İşte nereden tutsan elinde kalıyor.
 
Tamam işte Kaido için olsa onu yenebilecek kimse yok , Roger olsa kimse yok gibi ifadeler kullanılırdı . Garpı yenebilecek kişiler olduğunu da tescilledi bu şekilde, benim Roger ile ölümüne dövüşebilen adamdan beklentim daha fazlaydı açıkçası.
Reis seri ilerledikçe güçlü insanlar arttı ve argümanlar değişti eskiden olsa Garpı kimse yenemez denizcilerin kahramanı vs derlerdi ki dediler de ama burada konuşan kişi gerçekten serinin en güçlülerinden biri bu şekilde konuşması gayet doğal kaldı ki onu az kişi yenebilir demesine rağmen aokiji tek başına yenmediğini söylüyor bütün bunlar bir tarafa Garp artık Roger ile dövüştüğü prime döneminden çok uzak bir ihtiyar Garlingi ise hiçbir yönden görmedik yazar abartmayı çok sever biliyorsun
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık