Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
O iş yükünüde Nika'ya kitlediler.Poneleri birleştiriceğiz demiş.Yonkouların bir istişare toplantısı yapıcağını ve Luffy'nin belli tavizler ve bedeller karşılığında Garp'ı alıcağını düşünüyorum.
800 yüz yıl önce Imu da aynısını yaptı bence. Antik Krallığı devirmek için 20 krallıkla iş birliğine gitti ama sonunda herkesi kandırıp kendi tahta oturdu.
 
Bartonun olayı 1 ay kadar önce olmuş. Egghead yollar dahil bir hafta falan sürsün. Bartonun başına gelen tahminen wanoya yeni girdiklerinde ya da girmeden önce olmuş olmalı. İki arc aradan sonra yazması olmamış.
koskoca devler yıllar yıllar sonra denize serbestçe açılıyorlar ve grand linedaki küçük bahçeyi bulup sonra oradan yeni dünyadaki elbafa dönebiliyor yetmiyor iki günden az mesafesi olan eggheade gelebiliyorlar ama bir gün önce geldikleri yönü bulup da evlerine dönemiyorlar. Ayrıca kendilerinin bile yanlarında taşıyıp, aşırı kafa yapıcı içki olduğunu bildikleri şeyi bir de üstüne hep beraber içiyorlar ve hatta bu içeceği de aptal gibi kafaları gidecek kadar içiyorlar ve içiriyorlar. Bayılıyorlar, ayılıyorlar ve bakıyorlarki gemiye halatlı bağlı minik gemi kayıp olmuş. Birileri misafiri kaçırmış, hot waifu gibi giydirmiş ve esir almış. Neresinden bakarsan bak kaliteli yazarlık…

sunny kendi kendime çözülemez. Birileri dev gemisinde ne olduğundan habersi cesaret gösterip kaçırmış yada %90 ihtimalle içerden bir hain geminin ipini kesmiş. Naminin olduğu yer mahzen gibi ama çiçek detayları falan var ve geminin kalanıyla alakasız olduğu için yabancı gemi değil bir adada olduğunu düşünüyorum. Luffy ve tayfanın tamamı beraber dev gemisinde ziyafet çekiyordu. Kimse kaybolmuş olmamalı. Lego one piece serisi tam bugün üretime başlamış olabilir arkadaşlar. Oralarda tanıdığı olan yok mu? Sözleşmenin detaylarını öğrenelim de bilelim ne kadar sürecek bu iş. Shanks test yapmış ve sonuçtan memnunmuş ama yasop inisiyatif kullanmış. Teach evine varmış, eline caribou istihbaratı, çeşitli poneler, bir ihtimal bunları okuyacak puding, çok güçlü meyveli astlar var. Açık ara one piece yolundaki tek ve en yakın rakibi tayfanın.
 
Barto'yu yeteri kadar abarttık mı? Şöyle bir sahneyi Usopp'ta asla hayal dahi edemiyorum.
Takdir edilesi panel. Sen de değerlisin Barto. Böylesine sadakatinin yanında kendini küçük görme.

Oda'da gemi parçalama furyası da aldı başını gidiyor. İlk Law ve Kid'in gemisi parçalanınca hadi dedim yine Luffy ile paralel çizip yeni gemi almalarını sağlayacak. Ama yok öyle değilmiş, Barto'da eklendi buraya.

Bölümde;
İn 👍 = Bartolomeo
Out 👎 = Yasopp
Usopp sırf Luffy'nin hayaline güldüler diye korkaklığına rağmen savaştan kaçmamıştı. Luffy'nin hayatı söz konusu ise o da aynısını yapardı.
 
Bonney çok tatlı çocuk. Casca gibi dolanıyor Kuma, bir şekilde mutlu sona ulaşsın şu mevzu.

 
Helal lan Yasopp. İnisiyatif aldı, yapılması gerekeni yaptı. Adaya girip dağıtacaksın sonra elini kolunu sallayıp kurtulacaksın. Burada bu davranışı cezasız bırakmak tüm kızıl korsan adaları için tehlike arz ederdi. Yasopp sorumluluğunu bilen biri olarak kendisi isi bitirmiş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık