Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkileri kaçıranlar devler olabilir diyeceğim de niye dev korsanların gemisini de almadılar. Devler arasında da bir çekişme olabilir bu arc, korsan devler vs elbaf yönetici tayfa devler gibi. Neyse nami tek başına düşman ellerde değil en azından. Yanında luffy varsa sıkıntı yok, kıyafet olayı nasıl oldu merak ettim. Nami'ye dokunan eller kırılır.
Oyun dünyasına gitmiş olabileceklerinden otomatik olmuştur. Sanal dünyaya dalış yapmışlar gibi. Böyle olursa buna sebep olan nasıl bir meyve olurdu acaba?
 
Yasopp’un shanks’a aykırı birşey yapmasının imkanı yok. Shanks’ın istediği de buymuş zaten. Shanksı amirallerden daha gri çıktı. :ehe:
 
Olayları duyan Sengoku Garp'ın peşine gitmez ise kansızın önde gidenidir. Eğer bu şeytan üçgeni bir araya gelir de oracıkta Bb tayfasının işini bitirmezse yazıklar olsun.
 
Ödüller olmayacak anlaşılan, artık elbaf sonunda.

Kuzan BB'den aferin almış. Kendi başına yaşasaydı en azından bir gururu olurdu, onuda kenarı atmış ancak bilerek yapıyorda olabilir. Kuzan BB tayfasına hala uymuyor gibi. Güvenlerini kazanmak için yapıyorsa ve sonrasında hamle yaparsa sebebi ne olursa olsun şaşırtmaz.

Yasopp'a dişine göre rakip lazım anlaşılan. Tayfa elbaftayken shanks vs BB bekliyorum. Madem herkes op hedefledi, denklemden birilerinin daha eksilmesi lazım.

Kaybolma olayı elbaf ile bağlantılı gibi. Bu saatten sonra fill bölüm vereceğini sanmam.
 
Karasakal bu gidişle dünya hükümetine kapı atar devrimcilerle kafayı bozmuş durumda bence bu aralar çünkü yoluna çıkan pek kimse yok afam akıllı law bir intikam için geri dönecek belliki bir ihtimal oda devrimci cephesinde olabilir bundan sonraki luffy yerine
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık