Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LEGO dan bir reklam geldiği belli yakında herkesin legoya dönüştüğünude görebiliriz looney güneş gördük bir çok kezz ne yazzikki kas gücü yerine devlerin içinde büyük ihtimalle bir kavga ve ayrım olabilir zou da ki gibi gündüz kralı ile gece kralını gördü bu gözler elbaf çok değişik bir yer gibi geliyor bana her şeyin dev hali var büyük ihtimalle yemeklerin hayvanların her şeyin kocaman olduğu bir dünya bu Dünyada küçük insanlar ne yazzikki çok absürt kalacak dev denizcilerde gördük çok büyük bir ada olduğu kesin nüfusu fazla mıdır bilemem ama çünkü her dev farklı ve hepsinin adı varrdi karekterliydiler meyve gücü olan devlerin çok güçlü olduğunu biliyoruz ama acein meyvesi için hajruidin ne kadar çaba gösterdigi ortada
Shanks haklı yaptıklarında Kid adamın filosunu yok edecekti oturup izlemesi mi lazımdı. Barto'da bölgesinde huzursuzluk çıkarıp bayrağını yakmış. Yapması gerekenleri yaptı. Bir Yonkonun namına yakışmaz bunlara karşılık vermemek.
 
Herhangi bir fırlatılan eylemi olmaksızın da sadece kütlenin, kütle çekim kuvveti sebebiyle aşağı ivmeli bir hızı vardır. Bu doğrultuda Bartolomeo için asıl şey gelen kuvvet f = m*a dan.
Haki kullanıcıları normalde kıramayacakları zeminleri veya duvarları haki ile kırıyorlar ise hız değişkeni sabit kaldığı için artan şeyin kütle olduğunu farz edebiliriz. Yani daha güçlü zırh hakili veya kral hakili kişiler yaptıkları saldırılarda aslında bir kütle artışı yaşar ve o kütle kullanıcıdan salınıp yayılır.
Bu bağlamdan yeterince güçlü bir hakiye sahip kişi Bartolomeo'nun kalkanını kırabilir.
:sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık