Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125: Ölümü Oluşturan Şey

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 112 71.8%
  • Orta

    Kullanılan: 31 19.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 8.3%

  • Kullanılan toplam oy
    156
Öncelikle şunu diyeyim Imu inmeden ne Gorosei iner ne de hükümet yıkılır. Imu’nun kime, nasıl bir power-up verdiğini bilmiyoruz. Bu adam Gorosei üyelerine ölümsüzlük vermiş biri.

Imu ileride bir gün Akainu’ya veya şövalyelere ölümsüzlük vermeyeceğinin bir garantisi var mı?

Yok değil mi? İsterse verebilir mi? Verebilir. Peki Imu inmeden hükümet yıkılabilir mi? Hayır.

Bu yüzden hükümet yıkılacaksa önce Imu inecek.

Imu’nun inmesi için de Imu’nun zayıf bir noktasının bulunması gerekiyor. Imu’nun zayıf noktasını bulmadan dünya üzerindeki hiç bir oluşum Imu ve diğerlerini indiremez.

Birilerinin Imu’nun bu zayıf noktasını ortaya çıkarması gerektiğini düşünüyorum. Bunun içinse Imu’yu en yakından tanıyan birisi olmalı.

Dıştan birinin yani Dragon’un falan Imu’nun bu zayıf noktasını bulabileceğini düşünmüyorum.

Garling bu noktada çok önemli. Kaleyi içten fethedecek kişiymiş gibi geliyor bana. Her karakterin bir zayıf noktası vardır illaki. Luffy’nin var, Teach’in var. Mutlaka Imu’nun da bir zayıf noktası vardır. Eğer ki Imu’nun zayıf noktasını bulabilirse Garling, Imu’nun fişi çekilir. Yoksa Imu ile savaşamazsın.
Peki Sugar yetenegi gibi birisi varsa ve Nika joyboy ve imu arasindaki iliskiyi biliyorsa ve varligi tamamen unutulmussa. O zaman imunun zayifligi falan ortaya cikar. Bundan sonra yeni bir güc türünün ortaya cikmasi cok güc gibi. Hakiler tamamlandi, meyve de uyandi. Bundan gayri özel seytan meyveleri ve irklar üzerinden dönecektir hikaye.
Neden sugar gibi bir güc bekliyorum diye sorulursa da bundan önce benzer meyveler ve birbirlerine üstünlüklerini gördük. Mera mera ile magu magu, baby 5 ile Daz bones gibi.
cidden bu Daz bones a noldu? Meyvesi seraphimdeydi.
 
İmuyu indirecek tek kişi Karasakal gibi birisi bence,İmu,Dragon yada Lütfü ile kapışırken çakallıkla arkadan dalıp İmunun işini bitirip gücünü de çalacak.
 
Garling şimdi bilim savaşçı tanrısı olduda bu adam bilim hakkında ne biliyor ki ? şimdi atıyorum mesela York bunun arkasında iş çevirse nasıl farkedecek ?
 
Bölümün özeti
Dragon : acele etmeliyiz .
Ve yine Dragon : bir süre daha uzaklara bakmaya devam eder.
 
Garling Tanrı Vadisinde insan avlayan, insancıl davranan kutsal ejderi idam eden bir adam. Hükümete düşmansa bunun sebebi iyilik değil olsa olsa bu gereksizler neden yaşıyor hepsini öldürelim falan diyedir. Kafatasçı faşist parti lideri gibi düşünebiliriz. Hükümet sallanınca Imu da bu saatli bombayla ittifak yapmak durumunda kalmış.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık