Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] CP-0 Aegis'in Gücü

Tutar mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    99
Şeytan meyvelerini kullanıcısı hayattayken içlerinden cikarabilme meyvesi yemiş olsa ilginç olurdu. Bigmom , Luffy, Kaido meyvesiz bir kaç bölüm kapışsa denizcilerle hoşuma giderdi.
 
Cp0 sırf Lucci karakteri için yeni dünya'ya uyarlanmış bir oluşum ne demek Lucci lider değil ? Nasıl Croc sadece sağ koluyla yeni dünyaya açılmışsa.. Rob Lucci de sağ koluyla hikayesine devam ediyor.

Lucci çok sevilesi bir karakter olmasa da.. inanılmaz kaliteli bir tasarımı var. Doflamingo gibi bulunduğu konumdaki bir kişiye verilebilecek tüm özellikler mevcut. Arkasındaki yeni dünya dövmesi yeter :)

Seviyesine gelecek olursak Lucci için, Amiral ve Yonko ligleri imkansız seviyeler..
Kendisi için en ideal rakibin de Sabo olduğunu düşünüyorum.
Ben net olarak böyle düşünüyorum. Cp0'ı gördüğümüzde Lucci'nin lider olmasına şaşırma benden söylemesi.. Crocodile ve Lucci'ye kıyamadı mangaka, Kaku ve Daz'la ikisini hikayeye geri soktu.. Crocodile'a "geçmişi" adı altında tekrar karaktere önem kazandırdı. Bir kere Cp0 Lucci'den çok bağımsız alakasız, o karakteri önemseyen bir organizasyon olsaydı hükümetin kovaladığı, infaz etmek istediği bu ekipten iki kişi tekrar o kadroya dahil edilmezdi.. o iki kişi zaten Luffy ve Zoro'nun rakipleri yani org'un veteran isimleri..
Adam has be has 3 senedir sağlam Lucci taraftarıymış ben bunu nasıl kaçırdım şoktayım.Helal be adamım Tiksav Güler geliyor.:a:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık