Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk varken gandi mi nihai rakip?
Abartmıyorum sOda bize Zoro vs Mihawk keyfini yaşatmaz emin ol çok çok 2-3 kral sahne görürüz öyle kana kana bir dövüş olmaz yada Mihawki bile Nusjuroya savaştırir Mihawk yenilir Zoroda Nusjuroyu vs yapar yener.Bize o zevki tatdirmaz sOda O kadar beklentim düşük yani.
 
O savunabildiği kadar savunuyordu ya, kitle zıt olduğu için elden anca o kadar gelir.
@Mewtwo @artyomdh
Türk yayıncılar genellikle hard amiral haterı oluyor. Yine de bu arkadaşa bence Amiralci denilemez. Güç olarak Amiralleri çok küçümsüyor. Tasarım olarak seviyor Amiralleri. Amiralci dediğin kötü zamanda da Amirali savunur çünkü Amirallerin serideki ağırlığını bilir. Yine de Amiral övmelerini severim. Karakter olarak Amirallerin hakkını veriyor.
 
:sapkali::sapkali::sapkali:

Roger gerçekten de Dragon'dan daha vasıfsız çıkacak. Be adam One Piece'i bulmana rağmen neden hiçbir şey yapmadın? Dünyanın kaderini neden değiştirmedin? Senin sadece amacın korsanlar kralı olmak mıydı?

Eee korsanlar kralı olmuşken dünyanın kaderini de değiştirseydin. Kötülüklerin anası olan hükümeti devirip, bambaşka bir dünya yaratabilirdin.
 
Bu one piece'i bulacak kişinin dünyayı yok edecek bir silaha erişebilecek olması iddiasını kimden duyduğumuz önemli. Dünya hükümetinin propagandası olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık