Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hükümet Satürn’ün göreve gittiğini bu yüzden geçici olarak yerine Garling’in geçtiğini söyleyecek.

Devon da o sıra gittiği adalarda ben Satürn’üm diye dolaşacak ve istediği her şeyi yapabilecek.
Benim bildiğim halka kutsallarla ilgili hiç haber gitmiyor. Zaten ne halk onları seviyor ne kutsallar halkı sevip haberlere meze oluyorlar. Kaldı ki kutsalların bile üstünde konumlanan kadimlerden birinin ölmüş olması, kayıp yada göreve gönderilmiş falan olması top secret bilgi olarak zaten dışarı verilmez. Morgans reise nasıl bir şans sırıtacaksa artık anca öyle öğrenirler.
 
Kardeşim. Adam Teknoloji savunma bakanı. O adamın sorumluluğunda ki teknoloji kısımı başarısızlığa uğruyor. Zaten kaldı ki kendi sorumluluğunda olan bir bölüm olduğu için onu gönderiyorlar oraya. Kos koca elderi gönderiyorlar yani durum o derece vahim ve onun sorumluluğunda.

İşi başaramayınca diğer elderleri çağırıyor filan. Yani kalkıp Tarım bakanını günah keçisi ilan edecek değiller :D
Garling olmasa öldürür müydü Imu Satürn'ü ? Hayır. O yüzden diyorum; geçiniz. Reyis senaryo kurbanı oldu.
 
Garling'in Shanks'ın babası olduğu resmi olarak açıklandı mı? Her yerde buna benzer paylaşımlar görüyorum, SBS'de falan mı açıklandı. Ben kaçırdım sanırım. Yoksa tahminler mi bu yönde
 
Garling'in Shanks'ın babası olduğu resmi olarak açıklandı mı? Her yerde buna benzer paylaşımlar görüyorum, SBS'de falan mı açıklandı. Ben kaçırdım sanırım. Yoksa tahminler mi bu yönde
Babası olduğu tam olarak kesin değil ama Shanks'ın da Figarland ailesinden olduğu kesin. Roger Shanks'ı Tanrı Vadisi olayından sonra bir hazine sandığında buluyor. Film Red'de kadimler Uta hakkında konuşurlarken, Shanks'ın Uta'yı evlat edindiğini bilmedikleri için onun da Figarland kanı taşıdığı varsayımında bulunuyorlar.
 
Garling konusunda fikrimi söyleyim. Hükümeti alttan alta yok etmeye çalışan biri de olabilir, hükümetin her isteğini sorgulamadan yapan çok kötü biri de olabilir.

Anlayacağınız Garling konusunda şüphelerim var.

Bunun en önemli sebebi de Shanks’e lastik meyvesinin hangi hükümet gemisinde olduğunu kimin söylediğini daha öğrenememiş olmamız. Shanks gelişigüzel bir şekilde hükümet gemisine saldırıp da lastik meyvesini bulmadı. Shanks nereye saldıracağını çok iyi biliyordu. Çünkü hatırlarsanız Who’s Who, Shanks’e burada basit bir lastik meyvesi var dedi. Neden buraya saldırıyorsun ki diye sordu.

Shanks gerçekten de basit bir lastik meyvesi için hükümet gemisine saldırır mıydı?

Tabiki de hayır! Birisi Shanks’e lastik meyvesinin Nika meyvesi olduğunu ve bu meyvenin de Who’s Who’nun gemisinde olduğunu söyledi de Shanks öyle saldırdı.

Peki bu bilgiyi Shanks’e kim verdi?

Benim en büyük adayım Garling beyler. Lastik meyvesinin hükümetin eline geçmesine engel olmuş mudur bunu daha bilmiyoruz.Bu yüzden Garling hükümeti alttan alta yok etmeye çalışan birisi olarak görebiliriz diyorum ben.
Yapma,böyle teoriler yazma gerçek olursa daha Kuroro’yu tutamaz zaptedemeyiz…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık