Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İm, Gorosei üstünden olanları izliyorduysa( muhtemelen öyle) Devonla konuşmasından hatta Devon’un gücünden de haberdar. Bu yüzden öldürmüştür ama Satürn ölse bile Devon’un meyve gücünün devre dışı kalmayacağından haberi yoktur. Detay bir konu sonuçta.
Önemli kısım Karasakal ne yapmaya çalışıyor. Bir yandan meyve topluyor bir yerden adam kopyalıyor. Crocodile da aynı şeyi yapmıştı, tam önemli anda iyi kullanmışlardı. Oda’nın aklında ne var kestirmek zor.
 
Diğer denizciler Doberman'ın öldürülüşüne şahit olduysa, hükümete karşı bilenebilirler. Bu ve Vegapunk olayı, denizcilerde de huzursuzluk başlayabilir.
 
Muhtemelen, sonsuz gençlik yeteneğini Gorosei'ler üzerinde de kullandı. Satürn üzerindeki bu yeteneğini kaldırınca da, çok yaşlı olan Satürn öldü.

Bu yeteneği sayesinde de kurucu 20 yöneticiden geriye bir tek kendisi kaldı.
 
Diğer denizciler Doberman'ın öldürülüşüne şahit olduysa, hükümete karşı bilenebilirler. Bu ve Vegapunk olayı, denizcilerde de huzursuzluk başlayabilir.
Satürn koramirallerin yanındaymış. Kendi ölümünü dahi görmüş olabilirler ancak şüphe duysalar dahi olay bir şekilde kapanacaktır, sonuçta akainu, kizaru gibi denizcilerin başlarıda hükümetin köpekliğini yapmaya devam ediyor ve güçleri birşeyleri değiştirmeye yetmez.

Denizcilerde köklü bir değişim olabilir. Bu olaylarda bazı süpheleri beraberinde getirebilir. Fuji, smoker gibi hükümeti sevmeyenlerin etrafında şekillenicek bir değişim şeklinde. Belki son savaşta denizciler hükümetin yanında yer alırsa sevmeyenler saf değiştirip korsanların tarafındada yer alabilirler.
 
Saturn'un ölme sebebi Katerina Devon bile olabilir. Oda Devon'u dokundurttu. Fakat ne yapacağına karar veremediği için bu yola başvurmuştur. Hatta böyle olduğuna eminim.
 
Konu dışı ama yeni Vivre kartlarda Queen Franky nin babasi çıkmış
Kesin dememiş sadece 36 yıl önce çocuğu doğmuş ve 26 yıl önce Canavar Korsanlarına katılmak için çocuğunu terketti denmiş.
Franky 36 yaşında olduğu için ve babası da korsan olduğundan bu düşünülüyor.
Öyle olsa Wano’da açıklanırdı. Bait gibi sanki.

Franky ve Queen hiç benzemiyor zaten cyborg olmaları dışında.

Şu Shanks’ın tayfasındaki Building Snake daha çok benziyor.

 
İmunun meyvesi sugarın meyvesi gibi duruyor. Sugar dokunduğunu oyuncak yağıyordu imu şeytan yapıyor olabilir. Bu arada katarina Devon serapimlere Satürn kılığında emir verse bu emir tamamlana kadar diğer goroseilerin emirleri Geçersiz kalacak. Git diğer goroseileri öldür dese bu arada önüne denizci, gelirse onlarıda öldür emri verse goroseilerin hepsi ölene kadar durmayacaklar. Ki serinin bir noktasında kesin karasakal kritik bir emir verdirir bunlara
 
Hazır garling terfi etmişken imu ile ilk karşılaşma,ölümsüzlük verme gibi ritüelleri de çizse keşke. Hem kaç ay önceden satürnün öleceğini kesinleştirdi, devona temas ettirdi, hem satürni öldürdü. Eğer bunları hiç düşünmediyse yazıklar olsun. Günümüzden bakınca resmen bunu çizmek için olay geliştirmiş gibi görünüyor bana.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık