Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Figarland Garling

Bu karakter hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Severim.

    Kullanılan: 38 50.7%
  • Sevmem.

    Kullanılan: 37 49.3%

  • Kullanılan toplam oy
    75
Aranızda Garling'i saçından sakalından ibaret zanneden varsa bu teoriden sonra tekrar düşünsün.

Vegapunk Seraphim fikrini aslında üstadımız Aziz Garling'den aldı. Bugün Punk Hazard olarak bildiğiniz yerde aslında bir zamanlar Tanrı Vadisi yükseliyordu. Kutsal Ejderlerin'in ilahi hükmü uyarınca Aziz Garling o toprakları bir bilim yuvasına çevirdi ve ilk Seraphim olan Shanks'ı yarattı. Donanma dahi Sword organizasyonu için Aziz Garling'in dehasından ilham almıştı. Seraphim Shanks, mükemmel bir korsan olacak, yükselebileceği en yüksek noktaya kadar gelip donanma ve hükümet adına çalışacaktı. Garling daha sonra oğlu gibi gördüğü Shanks'ı Rayleigh'e emanet etti. Korsanlığı en iyisinden öğrenen Shanks daha sonra babası ve yaratıcısı olan Garling tarafından Kutsal Topraklara geri çağırıldı. Mihawk'la da burada tanıştı ve kapıştı.

Şimdi Aziz Garling, tanrıların son isteğini gerçekleştirmek için planının son hamlesini oynadı. Satürn'ün ölümüyle birlikte koltuğuna kavuşan Aziz Garling, Shanks'ın bir kurbanlık koyun misali yetiştirip hazırladığı Joy Boy ile ilahi bir adalet savaşına girecek ve bu savaşı tanrılar adına kazanacak.

Hem bilimin hem de ilimin tanrısı olacak. Vegapunk, Judge ve CC bildikleri her şeyi ne yazık ki Aziz Garling'ten öğrenmiş ya da çalmışlardır.

Bilimin ve ilimin ışığı yükselecektir, emin olun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık