Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki kadınlar güçlü değil zaten. Koca Ana dışında saf gücü ile iş yapmış adam yok. Hancock güzelliğini kullanıyor. Yamato var, o da kendini erkek olarak görüyor.

İdealleri için erkek olduysa bu onu bozmaz, yüceltir. Şu an imparator tayfasinin asıl imparatoru oldu. Kuina gibi zayıf bir kızken İvankov'a ağlayıp bu hâle geldiyse dediğim gibi bu onu yüceltir.
Zaten zor olurdu. Diğer taraftan mihawk oranın asıl ağır topu ama umursamıyor gibi ve organizasyon coroco'nun olayı. Şuanda amacının gerçekleşmesi imkansız ama bir şekilde olayların içerisinde yer alıcak o grup.
 
Kaido bence çok orjinal bir karakter. 10 yaşında kendi ülkesinin en güçlü askeri oluyor. Kendi ülkesi sırf Reverieye katılmak için onu Denizcilere veriyor. 15 yaşında Rocks korsanlarına katılıp Rocksun çırağı oluyor. Punk Hazarda götürülüyor,Vegapunk üzerinde deney yapıyor. King gibi birisini sağ kolu olarak yanına aldı. Wanoyu ele geçirdi. Wano arcının olmasının tek sebebi bile bu karakter. bu karakterin nasıl bir derinliği yok deniliyor anlamıyorum. Marinefordda ismi geçince bile Beyazsakaldan daha büyük etki yapıyor,Yaptığı etki Shanksa yakındı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık