Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Göremedik tatlışı. Annesi nasıl güvenliğinden endişe duyuyordu. Yavrusunun ilerde nasıl ayrımcılık göreceğini dünyanın ondan nasıl vazgeçmiş olduğunu onu nasıl kınayacaklarının endişesini yaşıyor. Elf bebesi olmak kolay.
Benim favorim Waldreg karakteriydi. Seri sonuna kadar gider diye düşünmüştüm. Bir o tarafa geçer bir bu tarafa geçer demiştim.
 
şimdi arkadaşlar ben de diziyi çok beğenmedim ama orkların yaşantısı hakkında tolkienin mektupları varmış haberiniz olsun :D
 
Kitapları geçtim, dizi kendi içerisinde bile bir sürü tutarsızlığa sahip. Yani çekilirken bir kişi mi dememiş "biz ne yapıyoruz" diye.

Bu evreni bilmeyen biri şu diziyi izlese Sauron'dan taraf olur, dizide hikayesi en iyi anlatılan karakter Sauron olmuş, ki onun bile misyonu tam izleyiciye geçmemiş.

Dizinin en büyük problemi izleyecek kişilerin evreni bildiği varsayımı üzerine yapılmış olması. Karakterler ve olaylar birbirinden alakasız. Kim neyi neden yapıyor belli değil, evreni bildiğimiz halde biz bile bazı şeyleri anlamıyoruz.

2001 yılındaki film serisi evreni hiç bilmeyen kişiler için iki dakikada hikaye altyapısı yapmıştı. Bunlar onu bile becerememiş.
 
Sakallı büyücü witch King olacak her hal. Kan büyüsü de kullandı. Mavi büyücü hakları kalmadı amele niyetine kullandıkları da gandalf olacak. 4.bölümde tom bombadili görürüz, oyuncusu iyi diyorlar bakalım senaryo nasıl. Türkü söyleyip tom bombadil bombadillo diyecek mi..
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık