Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Karasakal Korsanları vs Wano Ekibi

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    63
Hiç sevmem ama yiğidi öldürüp hakkını vermek gerek. Karasakal bu seride tayfasını en çok önemseyen kaptandır, yemedi yedirdi, giymedi giydirdi evlatları gibi baktı hepsine. Luffy'ye bak birde tam bir bencillik abidesi. Hiç bir fayda göremedik halen, yemeklerine bile göz dikiyor çocukların.Velhasıl kaptanlık vasfı yok Kuzan'ın aynı Zoro gibi : )
Sen Yamato>Kuzan diyorsun ve Sanji’yi de Yamato’dan güçlü görüyorsundur. Seri sonu Sanji Goku’yu alabilir mi ne diyorsun?
 
Kuzan BB korsanlarının yarısını geçerken dondurmuş adam . Kınların da çoğunu hemen aradan çıkarabilir . Geriye 3-4 kın kalır ki onlarda da Kuzanı devirecek saldırı gücü yok .

Bu isimlerin içinde Yamato sadece Kuzana zorluk çıkarır ancak Kuzan onu da Kaido gibi uzatmaz bir süre sonra paketler .
Vs farkli mevzu.

Kuzan BB korsanlarindan kimseyle savasmadi, savastigina dair hic iz yok, aksine buz tutan SJWye bakarsaniz yapma dercesine bir el hareketinin oldugu goruluyor. Kuzan bildigin BByi kendine cekmek icin adamlarini sebepsiz dondurmus. Film yani hepsi.

Sahsen Kuzanin hicbir Kını veya 3. Komutan seviyesinde birini vs haldeyken rahat donduracağinı düşünmüyorum, Jozu örnegi ortada.
 
1v1 haldeyken Garp'ı çok rahat dondurmuş Kuzan Wano ırgatlarını tek gözü kapalı dondurur savcım..
Garp'ı dondurdu dediğin atak Ice Ball adlı uyduruk bir teknik. O teknikten WB ve Garp hiçbir şey yapmadan kurtuldular. WB'nin bisentosunda deprem yüklüydü, Garp da eline Haki toplamıştı, bu ikisi kırdı geçti buzu. Ice Ball tekniği rakibi dondurmuyor, buz küpünün içine hapsediyor, rakip elini oynatsa kırılıyor o buz. Kınların hiçbirini o buzun içinde tutamaz Aokiji.

Etkisiz hale getirmek istiyorsa Ice Age yapacak, onu da şuana kadar 1 vs 1 'de kimseye yapamadı.
Jozu'nun dikkati dağınıktı, kafasını Marco'ya çevirmişti
Dof'un arkasından saldırdı
Jaguar D. Saul'e kaçarken saldırdı
Akainu'nun kızını bile arkası dönük koşarken dondurdu
Garp son perdede donduğunda dövüşmüyordu, yerde kahkaha atıp debelenirken donduruldu.
BB tayfasının dondurulması zaten tamamen dövüş dışı. Ortada dövüş yok, Aokiji kendiyle dövüşmeyen adamları pat donduruyor

Hal böyleyken Aokiji'yi yüceltmek hiç mantıklı değil.

Bir de dikkat edin, Akainu gibi 1 vs 10 hiç çizilmedi Aokiji. 1 vs 1 çizildiğinde de hiç üstün çizilmedi. Jozu dikkat kurbanı oldu, Garp'la denk yumruk tokuşturdu, sonra Garp'ı tutamadı, WB'ye hasar atamadı, Ace'le denk saldırı yaptı, 1 vs 1 'de hiç üstün çizilmemiş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık