Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

165. müthiş bölüm kapağında Erza, Happi ve Natsu arasında gerçekleşen bir komedi tufanı ile başladı. Ana hikayemizde ise beş dev lacrima bulundukları bölgedeki insanları ejderhaya dönüştürecek. Bu elim hadiseyi engellemenin akılcı yolu lacrimaları yok etmek. Beş peri var ve her birine birer lacrima düşüyor. İşte bu nokta beş ayrı macera söz konusu. Erza, Gray, Natsu, Luşi ve Wendi amansız görevlerinde ne tür zorluklar yaşayacak bakalım. Tabi bu arada İgnia ve Kötü Faris destekçileri ile birlikte büyük taşkınlıklara neden olacaktırlar. İlk etap için Luşi Ermina'ya vardı ve o da ne? Herkes yavaştan ejderhaya dönmeye başlamış. Luşi bu çetin görevin üstesinde gelecebilecek mi? Bu zorlu görevde bizleri çılgına çevirecek bir ihtimal daha var. O da Luşi'nin çok zor bir görev için su şehrinde bulunması, yani Aquarius geri dönebilir. Heyacan dorukta.
 
166. müthiş bölüm görmekten en çok zevk aldığımız dönüşümlerden biri olan Aquarius formundaki Luşi ile başladı. Bu müthiş bölümün bir habercisiydi. Ejder Karamel'in gücü karşısında zorlansa da görevini azim ile başaracağından bir şüphem yok. Zaten devasabir destek olarak Brandiş olaya giriş yaptı. Aquarius'un geri dönüşü sanırım ertelenecek. Öte tarafta ise Natsu Ejder Brian ile eşleşti. Biraz zayıf bir eşleşme oldu gibi. Orada olaylar karışabilir. İgnia AcnoFaris'n peşinden gidiyor ama sonu iyi görünmüyor. Bir Natsu vs İgnia bekliyorduk ama kardeşler dayanışmasına şahit olabiliriz. Maşima-sensei bu işi biliyor. Öyle ki heyecan dorukta.
 
167. müthiş bölümde Brandiş'in etkileyici girişini bile gölgede bırakacak çarpıcı bir gelişme yaşandı. Evet, Aquarius'un anahtarı ortaya çıktı. Bu uzun süren ayrılık sona erecek gibi ama ortada büyük engeller var. Anahtar dev lacrima'nın içinde ve lacrima'yı Su Ejderha Tanrısı koruyor. Bu işin sonunda Aquarius'u tekrardan görebilecek miyiz? Anaharın sahibi kim olacak? Keşke benim olsa ama Luşi vs Brandiş yaşanacak mı? Yoksa Su Ejdarha Tanrısı tüm beklentileri yok edercesine Luşi ve Brandiş'iy mahvederek anahtarı karanlığa mı gömecek? Tüm bu sorunların cevabını yalnızca Maşima-sensei bilir. Gelecek için heyecan dorukta.

Bölüm kapağını ayrıca belirtmem gerek, enfesti.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık