Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Garp'a karşı öfkeli değilmiydin ya şimdi nerden çıktı garp'ın düştüğü hal karasakala artı yazsın bir şeyde lütfen ama
Garp'ı da yererim. Ama burada Coby yerilmeyi hak ediyor. Yermek parayla değil sırayla. :ehe:

Garp meybuz olduktan sonra dövüşün devam ettiğini de sanmıyorum. Velev ki biraz devam etsin Kuzan-Shiryu dahil olmamıştır. Yoksa Garp'ın yanına bir buz heykeli de Coby'den olurdu. İkisi dışında kalan adamlara diş geçiremeyen Coby, Luffy'i durdurmaktan bahsediyor.
 
Oda'nın bazen okuyucuya durumu anlatmaya çalışması beni güldürüyor.
Bunu daha sık yapmaya başladı. İlk yaptığı Kaido'nun g5 için "kesici saldırılar hala senin zayıf yönün" demesiydi. Kesici saldırılar herkesin zayıf yönü, Luffy'e özel değil. Oda bunu belirtti zira o dönem muhtemelen forumlarda veya editör aracılığıyla g5'in aşırı güçlü olduğu yönünde yazılar okudu.
İkincisi yine g5'e yönelikti, Kaido "önemli olan meyve değil, haki" diyerek durumu ikinci sefer toparlamaya çalıştı Oda.
Üçüncüsü ise pek çok kişinin kafasında g5 forumundaki Luffy'nin bizzat kendisi olup olmadığına yönelik olan soru işaretlerini gidermek için sadece bu bölüm değil, birkaç bölümdür, "ben Luffy'im, Joy boy kim bilmiyorum" dedirterek durumu toparlamaya çalışıyor. Saçma sapan ruh hali olan bir karakter çizersen elbet insanlar bu kim, der. Bilindik Luffy ile alakası yok.

Bunlar başarısız bir kurmacanın belirtileridir. Oda berbat kurmaca konusunda. Geniş bir evren yarattı, içinde rahat rahat takılırım diye, fakat beceremiyor.
 
Garp dedemin gerçek torunu Cobydir... Lütfü korsan olarak eşkiyalığa adım atmıştır... Garpın iradesini miras alan Coby... Lütfü,Roger eşkiyasını örnek aldı,Pederi Dragon da eşkiya Xebeci...
 
Şahane ve duygusal bir bölümdü çok beğendim bazı kısımlar beni eskiye götürdü o kadar iyiydi benim için ve bu bölümle birlikte arcın bitmesi iyi oldu. Haki depolama olayı bence o kadar da saçma değil son derece mantıklı bir olay ki bu durum hala robot veya joyboy'a özgü olabilir antik krallık teknolojisine kısaca o yüzden gelecekte sürekli görmeden bunun hakkında kesin bir yorum yapmamak gerek. Imu sahnesi ve Joyboy-Emeth konuşmaları herhalde zirve kısımları bölümün fazlaca iyiydi bu konuda en azından Joyboy'un dev olmadığı ortaya çıktı ve başka teoriler ortaya çıkarttı. Joyboy'un en güçlü hakiye sahip olması çok güzel ve çok normal bir durum taaa dünyanın en ucuna kadar hissedilebilecek bir haki hatta sonraki bölümde hala bu hakiyi hissedenlerin tepkilerini gösterebilir Oda. Burada önemli olan Imu'nun tepkisi korku, endişe mi yoksa üzüntü mü tepkisi çok önemli çünkü hala ebedi dost ezeli düşman olma ihtimalleri var bu yüzden geçmişteki ya baş düşmanı ya da en iyi dostunu anımsadığı için yığılmış olabilir veya tamamıyla hakisin gücü kaynaklı. Bu arada şunu da görmeye başladık kralların hakisi kral olma adayları içerisinde olan bir haki anladığım kadarıyla o da One Piece veya Antik krallığın veya tüm dünyanın kralı olmakla bağlantılı olabilir. En güçlü kral hakisine sahip kişi herkese kendi kral hakisiyle boyun eğdirebilen kişi olabilir. Kral olma olayı bu olabilir gerçek kral Joyboy tarzı sahte kral ımu. Tüm irade ve egolar arasında kendi iradesini herkese boyun eğdirebilen kişi anlamında demek istedim kısaca bayılma ve diz çökme işte gücün iptal olması vs. buna bağlanabilir hatta deniz kralının Shanks'ın sözünü dinlemesi de. Gerçekten şahane bir bölüm içimde tekrardan One Piece sevgimi körükleyen bir bölüm oldu ha zaten bana göre seri o kadar da abartıldığı kadar kötü ilerlemiyordu insanlar bence çok toxic ve popülist bir şekilde linç kültürüne uyarak kötüleme yapıyorlardı ama ortada benim gördüğüm alıştığım her zamanki One Piece vardı sanki eskiden böyle değildi şimdi böyleymiş gibi anlatmaları bana saçma geliyor. Neyse kısaca şahane bir bölümdü çok büyük keyif aldım artık sırada Elbaf var.
 
Usopp'un, Buggy Korsanlarında ne işi var? Buggy konuşma yaparken altta gözü kalp şeklinde olan bayağı bildiğin Usopp'un 40-50'li yaşları gibi duruyor. Acaba Yasoop'un kardeşi olabilir mi?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık