Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Vegapunk kendi bildiği şekliyle konuşuyor. Robotun uyanma sebebi büyük ihtimal Luffy'nin g5'e girmesi. Yani davul sesleri olabilir. Robot yakıtla mı çalışıyor belli değil zaten. Ayrıca Oda serinin başından beri öyle her şeyi ince ayrıntısına kadar açıklayan biri değildi. Bunların plot armorla da ilişkisi yok. Oda duyguya ağırlık veren bir adam ve Emeth ile Joy Boy arasındaki diyalog benim hoşuma gitti.
Robot neyle çalışıyor yakıtı yoksa? 200 sene önce saldırıya geçip bir tane bina yıkmadan neden duruyor? Mantıklı bir açıklaman varsa dinliyorum.
 
Wi-Fi hakiye daha yeni alıştık, şimdi sıkıştırılmış LPG hakiyi hiç kaldıramayız .

Yeni haki çeşitleri üretelim teori olarak mesela basınçlandırlmış haki , hakiyi sabit hacimde sıkıştırıp basıncını arttırarak etki alanını arttırıyorsun birde depolaması kolay oluyor .
 
Zırhların en güçlüsü olan plot armora sahip olunca, 900 yıl öncesinden bile bir güç gelip seni kurtarıyor, hem de örneği görülmemiş bir şekilde.

Mary Geoise'a dev bir robot saldırıyor, yakıtı bittiği için öyle kalıyor. Vegapunk robotu çalıştıran enerjinin gelişmiş bir teknolojiye ait olduğunu ve günümüzde bulunmadığını söylüyor, o yüzden robotu hurdalığa atıyorlar, öyle atıl durumda kalıyor. Yıllar sonra bizimkiler geliyor, yakıtı olmayan ve işlevsiz kalan robot birden ayaklanıyor. Ne bunun nedeni belli, ne de nasılı. Böyle bir hikaye anlatıcılığı olmaz, bunu yapan kişi işe yeni başlamış acemi bir mangaka da değil üstelik. Şu serinin geldiği hal gerçekten içler acısı, ben bir okur olarak gördükçe üzülüyorum, hayatını bu işe adayan kişi bu kadar umursamıyordur. Umursuyor olsa böyle bir garabet görmezdik.
şöyle bir durumda var.
vegapunk bu robotu zaten araştırdı, yani hiç mi fark edilmiyor bu gizlenmiş haki olayı ben onu merak ediyorum ya da şurada bağlı bir ip var diyerek dokunmamışlar mı ?
Basit bir flashback ile düzeltilebilir bu dediklerim ama keşke bir bomba ya da robotun kullanabileceği bir şey ile bunlar yaşansaydı.
artık seri “ya izleyin işte sorgulamayın fazla” raddesine geldi, artık bu modda okursak daha iyi olacak.
 
Wi-Fi hakiye daha yeni alıştık, şimdi sıkıştırılmış LPG hakiyi hiç kaldıramayız .

Yeni haki çeşitleri üretelim teori olarak mesela basınçlandırlmış haki , hakiyi sabit hacimde sıkıştırıp basıncını arttırarak etki alanını arttırıyorsun birde depolaması kolay oluyor .
Hakiden kopya üretmek geldi aklıma. Hakibunshin😌
 
Gorusei için acaba bunlar meyve yemedi de şeytanın ta kendisi mi diyorduk, o ihtimal de bu bölümle kalkmış oldu, Gorusei bildiğin Zoan meyve yemiş, hakiden etkilenip meyveden çıkmak zorunda kaldılar.



Klasik Oda, çöp adam çizmiş, BM nin ellerini çizerken de böyle özensiz çiziyordu, hele ki silüete hiç takılmamak lazım.
Bence Satürn'ün yeteneğiyle ilgili bir şey oldu, belki o kendi formundan çıkınca "teleport" olayı bozulmuştur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık