Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Bonney'in olayı havada mı kaldı? Nerede o zaman Bonney için edilen sözler? Ne Pacifista'ları, ne de Seraphim'leri yanına almadı!? Stussy ve Sentomaru adada kaldı, Emeth'in pili bitti, Satürn adada kaldı.

Bonney'in, Kuma, Stussy, Seraphim'ler, Pacifista'lar ve Sentomaru ile bir ekip olmasını bekliyordum. Hep birlikte Devrim Ordusu'na katılacaklarını düşünüyordum ama Oda yine sıvadı.
 
Joy boy hakiyi halat benzeri bir cısme mühürlemiş haki salındıktan sonra bitiyor ve robot mefta tek sıkımlık birsey gibi duruyor mühürleme işi enmada ödenin hakisi hala duruyorsa oden shanks seviyesi falan herhalde. imu joy boyun hakisini hissediyor ve titriyor haki ile seytan meyvesini etkisiz kılanabildiğini en bariz law da gördük groseilerin gücü imudan geldiği ve ışınlanma olayıda meyve gücü gibi duruyor groseiler tırt çıktı sırada kutsal şövalyeler var gibi
 
Tam bölüm ilgimi çekmedi diyecektim Karasakal da sıkıştırılmış bölüme güzel oldu panelcikte olsa sorun değil.
 
Bölümün en önemli yeri Emethin Joy Boya seni kral yapamadım demesi, acaba Joy Boy neyin kralı olacaktı? Yoksa Imu nün oturduğu boş taht aslında Joy Boyun mu ?
Birde Joy Boy, Emeth ilişkisi Ace Oars Jr. İlişkisine benziyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık