Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır


  • Kullanılan toplam oy
    338
Az önce Twitter de denk geldim otobüsten inen bir vatandaşa köpek saldırmış bacağında büyük büyük yarıklar vardı.

Toplansın büyük barınaklara konulsun ittaparlar gitsin oralarda mamalarını bizzat kendileri versin. Sokaklarda tehlike oluşturuyorlar. Umarım bir an önce yasa yürürlüğe girer. Yasayı uygulanmayacak olan dangalaklar da halka ne kadar zarar verdiklerini bir an önce anlarlar umarım.
 
Her şey tamam da cins köpek/kedi sahipleri niye hayvan sever taklidi yapıyor, bunların laboratuvar ortamında üretildiğini, üzerlerinde testler yapıldığını, genleriyle oynandığını bilmiyorlar mı, yanlış bilmiyorsam bazı cins türler doğduğu andan itibaren acı çekiyor, çoğunun sakin olmasının sebebi de genlerindeki anormallik yüzünden acı çekiyor olmaları, hem sokaktakini sahiplenmek yerine para verip alıyorlar hem de iğrenç bir sektöre hizmet ediyorlar
 
Şu an Zambiya’dayım. Afrika’da bir ülke. Dışarıda köpek görünce şaşırıyorum, pek köpek yok. Burada sokaklar Türkiye gibi gelişmiş zannettiğimiz ülkelerden çok daha güvenli. Çocuklar diledikleri yere yürüyerek gidiyorlar. Okula-parka-bahçeye, tek başlarına bile gidebiliyorlar. Evet, burası Afrika ülkesi arkadaşlar. Bir de Avrupa Birliğine girme hayali olan Türkiye’ye bakın. Yazık, cidden yazık.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık