Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla çoğu youtuber ve forum kullanıcısı Gorosei’nin yeterince iş yapamadığını, gücünü tam gösteremediğini söylüyorsa da ben buna katılmıyorum.

Tamam Gorosei bizimkilerden hiçbirini indiremedi ancak bardağın diğer tarafına da bakacak olursak peki bizimkiler Gorosei’den hiçbirini indirebildi mi?

Bu da hayır. Yani bu adamlar ileride bizimkilerin başına bela olacak potansiyelleri var hala. Bu kavganın kazanını onlar olmasa da biz de değiliz.


Beni tatmin etti Gorosei.
Yılanın başını küçükken ezemeyen goroseiden hiçbir beklentim yok ilerde karşılaşsalar daha da güçlenmiş bir tayfaya karşı savaşacaklar şimdikine zarar veremeyen sonra ki vs de en fazla tenis topu olur ordan oraya seker.
 
Yeteneklerini yok saymıyorum ama yeteneklerinin tek bir şeye dayalı olması ve onun da hasar iyileştirme olması güçlü görünmelerini engelliyor.

Örneğin Kaido neden daha güçlü geliyor gözümüze çünkü pek çok konuda indirilemez duruyor.

Zoro hasar vermeyi öğrense Jupiteri 10 parçaya böler diyorum ama :oleyo2:
Zaten o dediğin özellik olmasa sürekli saldırıları bloklardı yemezlerdi. Yazar böyle uygun görmüş indirtmek istese Zoro’nun King’in dokunalmazlığını çözmesi gibi 3 dakkada çözerdi işi. Benimde en netfret ettiğim tarz sınırsız yenilenme işi yeni nesil mangalardan midem bulanıyor o yüzden Jujutsu ve Demon Slayer sürekli yenilenme özelliği olan düşmanlarla dolu bok gibi. Ama demem o ki Kaido da olduğu gibi bişeyde tercih ederdi yazar biraz Allah vari betimlemek istemiş ki bencede bok gibi.
 
Şöyle bı alet vardı ismi kadran, enerji toplayan alet .800 yıl önce teknoloji daha ilerde olduğundan bunun gelişmiş hali haki depoluyor muhtemelen .Yani kılıca haki felan değil bence olay .
 
Şöyle bı alet vardı ismi kadran, enerji toplayan alet .800 yıl önce teknoloji daha ilerde olduğundan bunun gelişmiş hali haki depoluyor muhtemelen .Yani kılıca haki felan değil bence olay .
Daha sabah ben de onu yazmıştım, red kadran olabilir, Raizo'nun yaptıkları gibi ninja tekniği de olabilir, kılıca haki basılmasıyla alakası yok bence de. Bildiğin saldırıyı sönümleyip salma işi bu.

JOYBOY'UN MÜHÜRLEDİĞİ HAKİ diyor spoilerda. Şuana kadar gösterilene göre bu 2 şekilde olabilir,

1- Raizonun parşömene su ateş vs yüklemesi gibi JoyBoy kendi saldırısını parşömen gibi bir ninjutsu tekniğine yüklemiş olabilir.

2- Gökyüzü adasında gördüğümüz Red Kadran şeklinde bir aygıtla JoyBoy kendi saldırısını aygıta yüklemiş olabilir.

E. Oda farklı bir şey uydurmazsa, JoyBoy'un hem Wanoyla hem Jaya-Gökyüzüadası ile ilişkileri düşünüldüğünde iki ihtimal de gayet olası duruyor.

Velhasıl buradan Zoro haterlarına ekmek çıkmaz. :)
 
Emeth'in Joyboy'un kalp atışını duyunca canlanması, JoyBoy'un zamanında içine koyduğu haki ile alakalı olabilir.

FMA Brotherhood'da kardeşinin ruhunu mühürlemek gibi bir şey işte. Teknik olarak Robot'un kendi varlığı yok, metal parçasından ibaret. Ama JoyBoy robotu kendi hakisinin (nika meyvesinin hayal ettiğini gerçekleştirebilmesi) gibi şeylerle canlandırdıysa/yarattıysa, Nika tekrar uyanınca robotun içindeki bu haki/irade/hayat da harekete geçmiştir ve robota can gelmiştir. Şimdi ise altın vuruşu yapacaktır ve sonunda Joyboy'a kavuşmaya gidecektir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık