Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enma zorodan haki çekiyor onu saldırı gücü olarak geri veriyor. Gelmişler Zoro da kral haki yok diyorlar. Zoro gözünden haki salarken de Oden'in hakisini mi kullanıyordu. Komiksiniz.
 
Oda, belki hasırşapkanın orasına burasına Joy Boy , Roger , Shanks ve adını henüz bilmediğimiz bir çok kişinin hakisini saklamış olabilir. Lütfü'nün şapkasız bir haki performansını gören var mı ? :D Ula adamlar ne haki basmış şapkaya. Şelale şelale akıyor maşaallah.
 
@Alpamis E.Oda Nika the Joy Boy'u tasarlarken Kral Midas'ı referans almış. Kral Midas dokunduğunu altına çeviriyormuş. Joy Boy ise dokunduğuna muazzam haki ekliyormuş. Dokunduğu silahlar antik silah adını almış. Bakmış dokunduğuna haki ekleniyor, kötüye kullanılmasın diye elini eteğini piyasadan çekmiş ve Laugh Tale adasına yerleşmiş. Karşılarında rakip bulamayan hükümet kurucuları galip geldik demişler. Ana alev aslında enerji değil haki üretiyormuş. Zamanında Joy Boy'un yaktığı kamp ateşinin küllerinden üretmişler onu da.
Joyboyda ölmeden bütün hakisini adadaki rio poneye bırakmış o yüzden adaya uzaktan bile olsa yakınlaşanlar bayılıyormuş. O yüzden kimse adayı bulamamış.
 
Yalnız burada bir mantık hatası var. Saturn odadan adaya halka içinde çıkmadı ki, adam zaten adadaydı ve orada dönüştü. Diğerlerinin odaya geri yollanması mantıklı da onun ki pek oturaklı olmamış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık