Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saturn gidiciydi zaten.

Zaten çöpler. Bunu daha anlayamadın mı?Saturn’un denize düşmesi boşa gösterildiğini mi sanıyorsun?

O kadar Gorosei’den neden sadece Saturn denize düştü? Devon bir şekilde Karasakal ile hükümet arasında bir olaya sebep olacak. Saturn yaşarsa/düşmezse Devon’un kılık değiştirmesinin hiçbir anlamı kalmaz.
 
Kaç yıllık hurdada duran robot Nika düm tek tek yapınca Joy Boy geldi diye canlandı. Joy Boy üstüne deposuna haki bırakmış. Joy Boy'un zekatı diye bıraktığı haki Goroseileri köyüne yolluyor. Bunu yapan adam meyveye de haki sıkıştırmış.
Ama robot bir tane. Meyvenin yeri bile belli değil. İnsan ölünce meyvenin ruhu kendine saklanacak meyve arıyor. Joyboy daha ölmeden ruhun geçeceği meyveyi bulup neden haki depo etsin?
 
Emeth ile haki depolanabildiği ortaya çıktı. Enma Oden'in kılıcı ve Zoro Oden'in bu kılıcı kullanmak için deli gibi haki yüklediğini hakisi olduğunu söylüyor. Kılıçların önceki kullanıcıların gücünü devraldığı ve sonraki sahiplerine bu gücü aktardığı ifade edildi. Big Mom kılıç için garip diyor. Kaido Oden'in aurası diyor hakisi diyor. Şimdi sen bana gelip bunu diyon? Bu iki örnek ve veriler birbirini destekliyor. Kaido'nun 9 Kın sahnesini bunlara göre yorumlaman lazım. O örnek bu verileri argümanları çürüten bir şey değil. Kaido duruşlarından dolayı Oden'i anımsamış ve bu onu güçsüz bırakmış savunmasını düşürmüş ve 9 Kınların ona hasar açmasına yol açmış olabilir. O yüzden Kaido da kendine Oden'in hakisini mi kullanıyorlar diye soruyor. Kullandılar demiyor. Kendi kendine soruyor bunu nasıl zarar aldım diyip. Kendisi emin değil bu konuda.

Diğerinde çok net şekilde kılıcın Oden'in aurasını varlığını taşıdığını söylüyor. Oradan hareketle Oden'in kılıcı olduğunu anlıyor. Yani kılıçta Oden'in varlığı olması onu şaşırtmıyor Oden'in kılıcı olduğu ortaya çıkınca. Bu kadar açık bir şey var ortada. Üstüne üstlük o bölümlerde gözüken ve daha sonra hiç gözükmeyen Enma efektleri var. Birazcık ajandaları kenara bırakıp objektif yorumlayın lütfen.
Objektif yorumluyorum.

üst paragrafta 10 tane e bilir a bilir olasılık bildiren kelime yazmışsın
Alt paragrafta 10 defa net yazmışsın, net olasılık bildirmez.
 
Dayak yeyip gelme ile tamamen alakalı bu konu Law ve Zoro açıklıyor zaten.

Girdiğin dövüşlerle güçleniyorsun. Kid üç kere dövüşse Shanks ile dördüncüde o da gökleri yarar aynısı Zoro için Law'da varsa Law için de geçerli.

Luffy'nin hiçbir başarısının aslında başarı olmamasının sebebi de bu adam o kadar cıvık şekilde dövüşte tutuluyor ki kazanıp kazanmamasının bir önemi kalmıyor lucci dövüşü hariç.
Kid kaç kere dövüştü dayak yedi geldi bm karşısında ne yaptı ? Dayak yedin güçlendin dbz mantığına soktun o kadar da değil. Bu çocukta bu güç var işte bu şekilde uyandı benim yazdığım bu diğerlerine de aynı tarife olacak diye bir şey yok. Kafa dede boa bunlarda en basitinden h.haki sahibi ama bu güç yok işte. Düz muhalefet ediyorsun yav bana xD
 
vegapunk un konuşmasını 10 bölüm daha görmeyecekmiyiz.nasıl olur Oda nın kafasına taşmı düştü.Yok artık : )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık