Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] EMS Madara vs. EMS Itachi

Madara vs İtachi kim alır?

  • Madara

    Kullanılan: 113 79.0%
  • İtachi

    Kullanılan: 30 21.0%

  • Kullanılan toplam oy
    143
Onlar konuşur Pain yapar köyü yıkabilen tek delikanlıdır kendisi.
O sıralar köyün en güçlüsü olan Jiraiya ölmüş, Naruto köy dışında, Asuma ölmüş, Kurenai hamile.. Gai ve takımı köy dışında görevde, Yamato, Anko ve Sai beraber köy dışında görevde, Danzo ve Kök ekibi pasif kalıp sonucu bekleyeceklerini söylüyorlar.

Yani Pain'in yıktığı sırada Konoha bayağı güçsüzdü. Düşün Tsunade ve Kakashi sonrası dövüşebilir durumda olan en güçlü kişi henüz ne Katsuyu çağırabilen ne de Byakugo mührü açamayan Sakura :D

Gai olsa idi, kendini feda eder köyü kurtarırdı zaten.
 
Buradaki ifadeden anladığım 9 Kuyrukluyla birlikte neredeyse Hashirama kadar chakrası var. Bu 9 kuyruklu olmadan Naruto'nun Hashirama kadara chakrası olmadığı anlamına geliyor. Ama önemli olan bir kaç şey daha var. 9 Kuyruklu'nun chakrası bu ikili yanına hatrı sayılır seviyede mi değil mi? Örneğin Hashirama 100 chakraya sahiptir. Naruto 90 ve 9 Kuyruklu 9.70 gibi mi bir orantı var yoksa daha farklı mı ?

Bir de Naruto'nun 9 Kuyruklu'yu baskılamak için de Chakra harcıyor muydu öyle bir şey var mıydı tam hatırlayamadım.
O lafın sebebi şu da olabilir:

Tabi büyük ihtimalle senin dediğin doğru.

naruto ve kurama arasındaki orana gelirsek savaşta şöyle bi çizim vardı:
Mangaka'nın orana dikkat ettiğini sanmam ama kyuubi'nin daha fazla olduğu bariz. Tabi bunun içinde doğa chakrası yok.

Rikudou chakrasını aldıktan sonra bu oranın değişmiş olması lazım ama kyuubi de orjinal gücüne döndüyse belli olmaz. Naruto'da kyuubi'nin yarısı vardı.

Shippuden başlarında da bu vardı:

Naruto kakashi'den 4 kat fazla chakraya sahip. Kyuubi baskılanmasa 100 olur demiş. Tabi savaşa kadar güçlendi bu değişmiştir.

100 katı da kafadan sallamış olabilir. Savaşta kyuubi'nin chakra baya daha fazlaydı. Kakashi'ye verdiği chakra kamui'yi 3 kat güçlendirmiş. İkinci kez chakra verince daha da fazla vermiş:

Kyuubi bunu tüm orduya yaptı. Kakashi'den sadece 100 kat fazla olduğunu sanmam. Ben çocukken kullandığı kırmızı chakrayı kastetti diye tahmin ediyorum:

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık