Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121: Çağların Gelgitleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 77 46.4%
  • Orta

    Kullanılan: 34 20.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 55 33.1%

  • Kullanılan toplam oy
    166
Arkadaşlar banamı öyle geliyor yoksa bu adamın gölgelendirme'den dolayı fazla belli olmayan bir bıyığı mı var?

 
Gorosei'lerin yetenekleriyle ilgili garip bir durum var. Luffy çok kişiyi yumruklamıştır ama hiçbiri parçalanmadı. Mesela bu arc içinde Kizaru, Lucci ve Seraphim yumrukladı ama hiçbiri böyle parça parça olmadı. Gorosei ise hasar alınca parçalanıyor çürükler mi çok mu sağlamlar çözemedim gitti!? Umarım şu Satürn denilen it suya düşerde sudan etkilenip etkilenmediğini görürüz.
 
Yalnız Akainu ve Kuzan’ın ayrı muamele görmesi hoşuma gitti. Bu Arc Kizaru’nun aksiyon aldığı yerlerde fena gitmiyordu. Sonra Gorosei çıktı arcı mahvetti sürekli dayak yiyip durdular. Bir Kizaru kadar etkili olamadılar. Keşke adaya gelmeselerdi de Kizaru’yu dövüşe devam ettirseydi. Vegapunk,Bonney diye diye mentali bozuk duruma soktu. Işık Logiasının tam kapasitesini görmek isterdim.

@sensey @artyomdh @Tyr @Sodex
Kizaru mental nerfli olduğu için şu an uyuyor . Yoksa ortalık şenlenirdi .
 
Bu arada bence Roger hayatta . Niye böyle düşünüyorum bilmiyorum ama içimdeki ses hayatta olduğunu söylüyor
 
Kemerleri bağlayın forumdaşlar! Adadan çıkmaya az kaldı. Ada gitgide daha da uzaktan gösteriliyor, gemiler dizildi, kadimler tutuldu, son sözler söylendi. Bundan sonra olacak olan tayfa ve kuyrukları adadan uzaklaşınca söylenecek one piece var lafı.
Shanksın gemiyi görmek (ilk kez gördüm. Öncesi varsa hatırlamıyorum. ) adını öğrenmek, güzel çizilmiş bir Roger görmek, diğer ırkları görmek, önemli olduklarını duymak ve dünyaya bunların soy kırımdan geçtiğini söylemen güzeldi. Orta yerine göre de güzel denebilecek bölüm. Kötü değil.
 
İyi tarafından bakalım; Artık evrende ki insanlar mevzuları öğrendiler. Artık bu tarz şeylerle kafa yorulmayacak. Ayrıca halklar uyandığına göre herkes hükümetten 1 parça şüphelenecek. Buda devrimcilerin işleneceği anlamına geliyor.
 
Buggy'nin karizma > mihawk, croco :)

Adadan ayrılma zamanı geldi gibi ve luffy'nin pili çok dayanmaz. Açıklamada bitmişe benziyor. Robotun son hamlesini yaptıracaktır oda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık