Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D. ler hakkında bilgi tüm dünyanin duyması için azar azar anlattı Vegapunk.
Eminim daha fazla şey duyacağız bu bölümde.

D.lerin etrafında hükümete karsi olan herkesin toplanması olası Kılıç ekibide dahil zaten D. olan garpada büyük saygı duyuyorlar alttan alttan belirli bir plan içindeler bu belli.Gayet dikkatlice dinliyordu Drake Vegapunki.

Roger i bu kadar dillendirmesi şu meşhur yüzü yaralı adamın rogerin tayfasindan biri olmasıni kuvvetlendiriyor.Muhtemelen son poneglef için bizimkiler karşı karşıya gelecek.Rogerin geriye kalan tayfasindan bu gemide olması olası.Sahsen Onlarin Bu zamana kadar sizi bekliyorduk demesini bekliyorum Hasır şapkalarin yaptıklarını görünce.Sonuçta D.ler ve joyboy hakkında eksiiksiz bilgiye sahipler.Ve 20 yıl sonrası ne olacağını biliyorlar.


Son bölümde şerefsiz Satürn Bonney ve Kumaya tehdit etti sizi bırakmayacağım diye.Kuma bu saatten sonra iyileşmez gibi artık bilincide yok gözünüyor.Ama bulunduğu durumdan kurtulmak için Kuma nin içinde Satürnün bıraktığı kendi kendini yok etme bombasıyla Satürnü durdurması olası gibi.Tabi onu yok edemez o ayrı.

Clover ismi kaynakli mizrak efsanesi var biri paylaşmışti.İlk Nikaninda elinde mızrak vardı acaba Luffy yakında bu şekilde özel Bir silah mı elde edecek merak ettim doğrusu.Tabi bu mızrak Goroseilere etki eden bir silah olmasi olası.Kimbilir bunu Raftele gittiklerinde elde eder belki.

Toriko'nun mangakası Op'la bağlantılıydı. Hatta Toriko'da ki beyaz şeytan olayı acaba dedirtmişti. Belki Op'tan ayrılmasaydı daha falza esinlenme görebilirdik. Eğer yaralı yüz Roger'in adamı çıkarsa , o hikayedende bir şey aşırmış demektir. @Reiper , boş bir vaktinde şu benzerlikleri toplamak istersen okuruz. Belki bir şeyler çkarırız.
 
Goroseiler yok olmaz. Ancak zarar verilir. Son savaşta olacakları bariz. Adamlar uzun zamandır yeryüzüne inmedik diyip ilk indiklerinde ölmezler. Son savaşta bile zorlayacak bu adamlar. Zarar almayan ucube yokai herifler. Big Mom arcı gibi kaçış arcı okuyoruz. Luffy zarar verildiğini gördüğünde dövüş zekasıyla az çok işi çözecektir. Son savaşta zarar verilmediğinde bu hayvanlara bizimkiler sahneye girecek ve zarar verecek bunlara. O zaman işte umut ışıkları yeşerecek. 2 dakikada kurgu yazdım :oleyo2: Gerçek olacağına yemin edebilirim ama ispatlayamam
 
Son savaş Raftel de olur Roger orada bizimkileri bekler ve Kadimlerin nasıl hasar alacağını öğretir ,
Ölen Roger meyve ile oluşturulmuş bir kopya olsa kim ne diyebilir buna uygun meyve hemen yaratılabilir
 
Gag spoilerı gelmiş. İlk spoilerlarda beklentiyi yükselten şeyler gelmeyince bölüm belli oluyor az çok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık