Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok büyük şerefsizsin vegapunk çok...

-ne dragon'a katıldı ne de clover'a yardım etti.
-dünya hükumetinin yapıp ettiklerine göz yumdu.
-clover başta olmak üzere ohara halkı katledildikten sonra timsah gözyaşları dökerek ohara'daki kitaplara çöktü.
-dünya hükumetinin sağladığı kaynaklarla bilimsel araştırmalar yapacak ve zor durumda olanlara yardım edeceğim demesine rağmen silah(pacifista+seraphim) ve antik silaha yakıt üretip milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine vesile oldu.
-öleceğini anladığındaysa saniyesinde luffy'ye yanlayıp herkesin başına bela açtı. bu yayını yapmak için bizimkilerin yardımına ihtiyacı yoktu ve işin daha kötüsü, ölmeyecek olsa açıklamayacaktı bildiklerini. eskiden olduğu gibi yaşamaya devam edecekti.
Bu mesaj odaya mektupla ulaştırılmalı. Dünyaya kim daha çok zararlı hükümet mi, karasakal mı vegapunk mı? Adam resmen geleceğin mezarını elleriyle kazmış.
Clover on kardeşi d diye öldürüldü neden diğerleri yaşıyor diyen arkadaşlar: hükümet d isminden korkmuyor, anlamını bilenlerden veya bilme ihtimali olanlardan korkuyor. IM kendisi kobrayla konuşurken D ismi tarihten kazındı, mevcut yaşayanların hiçbirşeyden haberleri yok diyordu. Clover çılgın bir araştırmacı olarak ponelerle birlikte %90 D nin gerçek anlamını da öğrenebilirdi. Ama ace ve luffy hatta rouge hiçbirşey bilmeyen insanların içinden ne bilgi çıkarabildi şuana kadar? He evet hükümet en azından denizci olmayıp korsan olmayı seçenlerin peşine adını ilk duyduklarında bir tim takıp eleyebilirdi. Korsanların arasına kendi ajan korsan tayfasını kurabilirdi. Ya da belki de korsanlıkla adlarını kirletsinler diye serbest bırakmıştır.
 
Yorum yapmayacağım Karasakal çok yaşa deyip gidiyorum ya da yaşama böyle rezil bir seride heba olma.
Karasakal'ın uzun burunlu tayfa arkadaşı gitti Gorosei'ye dokundu. Muhtemelen onu taklit edecek.
Karasakal'ın çöküşü yakındır. Gorosei'nin kendisinin faydası yok ki kopyasının birilerine faydası olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık