Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

162.bölüm çok iyiydi! Kara büyücü Faris büyük ihtimalle Elentir Faris'in Earth Land versiyonu. Ignia'ya direk meydan okuduğuna göre aşırı güçlü olmalı, görünüşü Acnologia'ya benziyor ve Ignia onun gibi hissettirdiğini söyledi onun soyundan olabilir.
 
Fairy Tail, Temmuz'un 3'ünde, 7 yıl sonra yeniden Shounen Magazine dergisinde yayınlanacak.(One-Shot, 30 sayfa) 100 yıllık görevin hemen öncesinde loncanın başından geçen bir olayı anlatacak. Mashima-sensei'nin çizimlerini özlemiştim.
 
162. müthiş bölüm hikayeyi bambaşka bir noktaya taşıdı. Öyle ki karşımızdaki Acnologiamsı düşman İgnia'dan öte bir düşmana benziyor ve final düşmanı olacak nitelikte. Maşima-sensei tek bir hamle ile gidişatı güzel değiştirdi ve şimdi Natsu ile İgnia kardeşler Kara Büyücüye karşı bir olup savaş verebilirler. Bu arada şunu da ifade etmek gerekir ki Acnologia'nın sadece adı bile İgnia gibi birini terletmeye yetiyor. Heyecan dorukta.
 
545.5.bölüm çok güzeldi. 17, 18 yıl önceki Fairy Tail'in ilk bölümlerine göndermeler vardı. Komedi ve bölümdeki şakalar bayağı iyiydi, Mashima-sensei'nin sanatı cidden çok güzel, nostaljik bir bölümdü.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık