Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] House of the Dragon (2022-)

Tarafınız nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    98
Öyle bir şey yok hiçbir şekilde. O aşamada olması da mantıklı değil. Zaten kitaplarda Alicent ve Rheanyrea yaşıt ve arkadaş değiller. Aralarında epeyce yaş farkı var. Alicent bildiğin üvey anne kitaplarda.
Yaş farkı ne kadar?

Şimdi baktım 9 yaş fark varmış aralarında. Kralla evlendiğinde 9 yaşındaymış kralın kızı.
 
Zamanında Joffrey'e ne kansız bir bebe diye kızıyordum da herhalde bu durum bunları yetiştirenlerden kaynaklanıyor. Aegon Joffrey gibi şerefsiz değil ama aynı şekilde mal baya. Bu kralın ilk erkek çocuğunun bu şekilde hep mal olması tesadüf olamaz, bunların verdikleri eğitimde bir sıkıntı var gibi.

Bunların her boku birbirinden gizlemesi de ayar etmeye başladı beni, anladım seyirciyle beraber bir şeyleri ilk defa öğrenen başka bir karakteri gösterip sahnenin dramatikliğini artırmaya çalışıyorlar ama gerçekçiliği ve benim açımdan ciddiyetini azaltıyor serinin bunlar.

Aegon mal tamam ama açıkça hevesli bir arkadaşımız, bir şeyleri adam akıllı anlatsalar anlayacak gibi geliyor bana. Hani bilemiyorum belki ben karakteri tam anlayamamışımdır ama bu Aegon'un başına buyrukluğunu fark edip ona göre mi plan yapsanız hani.
Neyse orasını da geçtim. Cristian Cole yanında Kral'ın amcasıyla sefere çıkmış ama seferde bir çadırda durup plan program yapma boşlukları vermiyorlar anladığım kadarıyla. Dream Castle'a gidiyorlar ama neden gittiklerini tam giderken söylemeler, kuşatmaya hadi gidiyoruz hazırlanın diyerek gitmeler falan. Aşırı gözüme battı.

Sezonun ikinci bölümünün muhteşemliği beklentimi artırdığı için herhalde hayal kırıklığı yaşıyorum, yoksa fena değildi aslında.
 
Yine manasız bölüm. Salak ile avanağın ölümü denmeli bölüme bence xD planlı ilerleme yok nedense. Çok anlaşılır biçimde gidiyor senaryo. Şovranır mıdır nedir o mu değişti ne oldu, böyle değildi bu seri yav. Çok yavan :/
 
Çok iyi bölümdü. Bir 35 dakika boş goygoy olmasına rağmen sonunda hüzün ve heyecan bir arada çok iyi gitti. :respect:

Ayrıca
hayvan vhagar pusuya yatıp gank atıp durma lan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık