Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118: Özgür Ol

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 34 12.7%
  • Orta

    Kullanılan: 20 7.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 17 6.4%
  • Rezil

    Kullanılan: 196 73.4%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Zaten One Piece gözümde G5 çıktığı anda bitmişti. Acaba seriyi artık Eiichiro Oda değil başkası mı yazıyor yoksa Eiichiro Oda bunadı mı?
 
Kral sorun zaten gücü vega arcta görmemiz . Öncesinde yaşla ilgili şeyler yapıyordu , geçmişte bir iki ucu açık diyalog bırakmakla ipucu vermek mantık unsuru sayılamaz. Luffy nin meyvesindeki saçmalığın aynısı , var bonneyde . ödülü farklı bağlantılardan olabilir ama insanların kızdığı , rezil gördüğü nokta bonneyin kutsal ejder bağlantıları , vega bağlantıları değilki . Meyvesinin bir anda değişmesi , zaten vega arctayız , vega arc öncesi ufak ta olsa bir gösterim olsaydı ileriye dair herşey okeydi . Net bir şekilde sıvıyor oda , bu gün teach aynı bedeni paylaşan üç kişi çıksa kimse yadırgamaz çok spekülasyon ipucu yakalandı , bugün ussopun eskiden söylediği yalanlar gerçek olsa bu ileri görüş olur , ama sen gidipte yıllar yıllar önce ipucu vermeden gösterilen panellerde birilerini yaşlandıran ufaltan kendini ufaltan birisini verip , bu arcta önümüze alın size asıl gücü bu dersen o olmaz işte. Luffy gibi , enel savaşında lastik mevzusuydu , nikanın elektriğe mi direnc var uyanmamıştı bile mesala . Belliki düşünmemiş birşeyleri .
Yav oda hikâyeyi yolda düzüyor bunu açıklamalarında kendiside belli ediyor. Ama hala okuyucular kendince bir şeyleri açıklamaya çalışıyor ve üstünü örtmeye çalışıyor.
Bonney 15yıl önce sabodyde net bir şekilde sadece insanların yaşlarını manipüle ediyordu. Şimdi sen gelmiş hayal gücüyle çalışan meyve diyorsun. Net bir şekilde bu retcon. Aynısı luffynin meyvesi içinde geçerli.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık