Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118: Özgür Ol

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 34 12.7%
  • Orta

    Kullanılan: 20 7.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 17 6.4%
  • Rezil

    Kullanılan: 196 73.4%

  • Kullanılan toplam oy
    267
Super Saiyan muhabbetine benzer bu iş; önce her önüne gelen açar sonra 1-2-3-4-5-6 diye versiyonları gelir. Sırada Fusion var:alkis: Halbuki Çocuk KK olsa, tayfa hayalini gerçekleştirse yeterdi, o kadar da derin hikaye anlatmana gerek yoktu Oda.

Ayrıca Kolpaçino Özgür'e selamlar. :sapkali:
 
Şu şerefsiz kadimler yok olsun da varsın herkes Nika olsun, umrumda değil. Seriye şöyle Madara/Saitama gibi bir eleman gelip bütün kadimlerin içinden geçmesini isterdim.
 
Uzun zaman sonra spoilerlara bile bakmadan direkt bölümü açıp okudum, pişman oldum. Bu rezilliği keşke hiç görmeseydim. Neden 2 tane nika var abicim ne yapmaya çalışıyorsun anlamlandıramıyorum. Bi de sürekli birileri ateş atıyor etraf yanıyor. Mars dediğimiz adam bi şekilde lazer atıp labo katmanını( tam olarak orasımı emin değilim) delmişti orayı delen gemiyide devleride deler ama yok illa güçsüz saldırı yaptırtıcak 30 bölüm daha fazladan yazması lazım. Ne olucak şimdi hadi bizim tayfada 2 tane nika var 2 tane kral hakisi kullanıcısı var sanji ve jimbei var. Karşı tarafda hayvan gibi yenilenmeli, hayvan gibi şeytan meyveli + Kral hakili 5 adam var tayfanın kazanma şansı yüzde 0 bile değil. Don lastiği gibi uzattıkca uzatıyosun tayfa bir şekilde kaçıcak işte çizde elbafa geçelim artık.
 
@Büyük Korsan Kaidou @Skywalker @Tiksav Lee
Ben Bonney'in yerinde olsam bölümü okuyunca çok üzülürdüm. Beni böyle rezil bölümlerde çizmeseydin ey Oda derdim.
Bonney halinden memnun sen onu geç de Kizaru olsan nasıl hissederdin arc boyu ? Herif gemide el ense yatıyor. 700 küsür yaşında adamlar adada mücadele ediyor 50 küsür yaşında adam gemide osura osura uyuyor. Çay taşıdığında büyüklere saygılı demiştin Kizaru için ?
 
Bonney, galiba Nika meyvesinin yapay meyve klonudur.. Kaidonun yapay meyve klonunu momonusuke'nin yemesi gibi.
Bonney'in meyvesi Yaş Yaş Meyvesi adındaki paramecia bir meyve, klon falan değil. Satürn zaten meyve üzerinde oynama yaptım demiyor, sadece meyveyi ısırarak yemek yerine şırıngayla verdim diyor, onda da aynı sonuca ulaştım başkasına aktaramadım diyor. Meyve üzerinde oynama yok yani.

Meyvenin özelliği normalde kendini ve dokunduğunun yaşını ayarlamaktı, Nika retconundan sonra bu meyve de retcon yedi, Yaş Yaş Meyvesinden çıkıp Hayal Gücü Meyvesine evrildi, kız artık ne hayal etse oluyor, sadece Nikanın özelliği değil, Venüsle karşılaştığında devlerle ilgili gelecek hayal etti dev oldu kız, başka bir gelecek hayal etse ona evrilecek. Milleti yaşlandırabildiği gibi gençleştirebiliyor bu yüzden bence geçmişler ilgili bir şey hayal etse ona da dönüşür, dinozor olmayı hayal etse olur yani. E. Odanın saçmalığının sınırı yok.

Kizaru reis Vegapunk ve Bonney'ye saldırırken haklıymış. Reis Bonney'yi de öldürebilse bu boş sahneler olmayacaktı.
Usta Kizaru için Beyaz Karakter diyebilir miyiz :)

Acaba niye Bonney üzerinde bu kadar duruyor
Hepsi Kuma için bence, son sayfada bile aklını kaybetmiş Kuma, geçmişi hatırlıyor, Bonney'e Nika özelliği vererek hem Kuma'nın arzusunu gerçek kılmak hem de Kuma'yı geri getirmek istiyor bence Oda.

Nika meyvesi dışında seri düşündüğüm kadar zıvanadan çıkmadı son düzlük için. Şeytan meyveleri üzerinden değil de özel bir haki üzerinden yapsaydı keşke şu işi ama kafasında bu durumun oturamayacağı Roger'in bir şey yapamamasından belli. Son düzlükte meyveler üzerine dönmesinin sebebi de İmu gibi duruyor.

Luffy'nin meyveyi meyve olarak görmediğiniz sürece okuduğunuzdan zevk alma şansınız yok bu arada. Bonney'in meyvesinin ne olduğu ilk açıklandığında da bir yerde Nika'ya döneceği belliydi bu bölüm bu kadar üzmemeliydi sizi. :D
Yukarıda bir kısmını yazmaya çalıştım, Egghead arcı tamamen berbat bir hikayeye, işleyişe ve güç dengesine sahip. Veganın aptallığı, Yorkun ihaneti, Goruseinin acizliği, Demir Robotun anlamsızlığı, Bonney'in meyvesi, yani hangi birini sayalım, bunlardan tatmin olan var mı, hiç zannetmiyorum, olay sadece Nika değil yani.

Bonney'in retcon meyvesini geleceğe bakarak kullandığı 3 sahne var, fbde Nika'ya dönüşmeye çalışıp CP ajanını indiriyor, Satürn'e karşı Nika'ya dönüşmeye çalışıp yumruk atmaya çalışıyor, son sahnede ise Venüse karşı deve dönüşmek isteyip dönüşüyor, deve dönüşme olayı olmasa haklısın derdim, Nika'yı kafaya takmış illa ona dönüşecek ama yok, deve dönüştü bu kız, başka bir şeye de dönüşebilirdi, niye uyanmış Nika'ya dönüşüyor, yukarıda dediğim gibi Kuma'ya yol yapmak için saçmalıyor Oda.
 
Herşey bir yana vegapunkın mantık klonunun en basit şekilde ölmesi ayrı bir saçmalık. Klonlar ölecekse en son bu klon ölmeli/ölmeliydi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık