Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Sanji yasindan basindan utan 10 yasindaki cocuk senden 20 kat daha guclu…
Sanji tatilci, çaycı kizaru'dan :) sonra oradaki en hızlı karakter belkide eşit hız vericek oda ilerideki vs'leri için. Rahat savuşturur. Bonney meyveyi kopyalıyor ama hakiyi değil, g3 gibi duruyor. Nami bile vs atabilir bir dev ile ki sanji ezer bunu. Meyvesinden ziyade px kontrolü daha etkili aslında.
 
Flashback ile eski nikanın bir kesitini görme ihtimalimiz var diye yorumladım. İşin kötü yanı dediğim çıksa bile bir parmak balı ağzımıza çalıp bırakacak olması.
 
Gariban meyveyle klonlama da yapılıyormuş eyyy sOda yeterrrr!!! Lütfünün ve meyvenin yeteneklerini kısıtlamaktan vazgeç Lütfü fanlarını kızdırma :oleyo2:
 
Yazıyorum yazıyorum siliyorum dressrosa arcindan beri.

Özünü yitirmiş bir one piece var ne eski tayfanin komiklikleri kaldi nede bir ciddiyet.
Tayfa dağılmasından 2 yıl sonra Zoro bir bölümde luffy bağırıp artık yeni dunydayiz ciddi ol dediğinde luffy ona bakıp tamam demişti artık oda düzeltir dedik düzeltmeyi bırak tanzanca canavarı çizgi filmine döndürdü. 33 yaşıma girdim hardiskimde 1000 bölümlük one piece var eski bölümleri açıp açıp gülüyorum zevk alıyorum. Foruma bakınca bence genel olarak herkes bu şekilde bölüm yorumlari artık 3-5 sayfadan ibaret. Neyi tartiscaz konuscaz kimse bilmiyor güç gengesi diye bişey yok. Kimin yaptığı belli değil belki bu arc bittikten sonra shanks- karasakal devler mevzulari başlar biraz zevk alırız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık