Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Fairy Tail, düşündüren veya beynen sizi yoran bir anime değil. Düşman olarak tanıdığımız herkes dost olabilir, yenemediğimiz ve gücümüz yetmediği herkesi "arkadaşlarım için" diyerek dövebiliriz. Fairy Tail'i güzel yapan şeyler bunlar aslında, teori düşünmeden ve yorulmadan, sadece kafa dağıtmak ve biraz gülmek için izlenebilecek bir animedir.

Heyecanlanmazsınız ama üzülmezsiniz, işten ve okuldan geldikten sonra günün yorgunluğunu atmak için günde bir-iki bölüm izleyeceğiz bir anime olarak görüyorum.
 
161. müthiş bölüm pek bir tatsız başladı. Çünkü karşımızda, kapak sayfasında M*st denen şerefsiz alçak vardı. Ancak devamında Maşima-sensei keyfimizi yerine getirmeyi bildi. Ateş ile yaratılan yanılsama büyüsüne övgüden sonra Erza'nın muhteşem savaşına gözleri çevirdik. Erza'nın rakibi ilginç bir biçimde Erza'nın en güçlü halinin arkadaşları için savaştığı çıplak hali olduğunu biliyordu. Böylece kendini geri tutarak en güçlü kim görmek için savaştığını ispatladı. Ötede ise Natsu ile İgnia arasındaki büyük buluşma gerçekleşti. İgnia kardeşi Natsu'ya bana katıl dedi ancak Natsu saygısızca teklifi geri çevirdi. İşte şimdi tüm müzakere umutları yok oldu. İgnia insanlığı yok edebilecek mi? FT insanlığın kurtuluşuna önderlik mi edecek? Dünyanın geleceğini bu amansız mücadele belirleyecek. Heyecan dorukta.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık