UEFA tescillesin kabul ederiz.Aynı efsane GS şike yapmıştır diyor.Onu da atsana.İşine mi gelmiyor ?


UEFA tescillesin kabul ederiz.Aynı efsane GS şike yapmıştır diyor.Onu da atsana.İşine mi gelmiyor ?
Keyifler gıcır şu an. Aziz Yıldırım açılışı yaptı. Büyük kavgalar bekliyorum.Biraz da birbirlerine fetöcü desinler friendyli fire. Zevkten dört köşe olduk.
Aziz'in o laflarını kabul ediyorsan gsnin şikeci olduğunu da kabul etmen lazım.Fethullahçı geçmişiniz malum zaten Aziz'den onay almana gerek yok.UEFA tescillesin kabul ederiz.![]()
![]()
Ses kayıtları, UEFA cezası vs hepsi unutuldu.Başka ülke de olsa bunlar aslında suç duyurusu sayılır, savcıların çağırıp sorması lazım ama bunlar gülerek TV de YouTube da yayın yapıp anlatıyorlar. Sonra şampiyon olamayınca herkes düşman oluyor.
Aziz seçilirse fenerli olacam. Çok büyük adam cikti fbdeki fetöcüleri temkzleyecek baskanim @Whitebear DBiz ne diyoruz aziz ne diyor daha çok zarar verdi. Projelerinden bahsetsen mevcut yönetimin hatalarından bahsetsen zaten kazanacaktın.
Maalesef kim demiş ise doğru söylemiş bu ülkede her şey olabilirsin ama rezil olamazsın.:dSes kayıtları, UEFA cezası vs hepsi unutuldu.
FB ex savcıları bunu beğendiAziz'in o laflarını kabul ediyorsan gsnin şikeci olduğunu da kabul etmen lazım.Fethullahçı geçmişiniz malum zaten Aziz'den onay almana gerek yok.![]()