O sırada Ali Koç: okşatırsan yanağı, arkada verirler sana mala..tıMourinho hamlesi lige heyecan getirdi. Umarım Galatasaray ve Fener aynı anda Şampiyonlar Liginde mücadele eder ve birbirlerini daha iyi olmak için motive ederler.
O sırada Ali Koç: okşatırsan yanağı, arkada verirler sana mala..tıMourinho hamlesi lige heyecan getirdi. Umarım Galatasaray ve Fener aynı anda Şampiyonlar Liginde mücadele eder ve birbirlerini daha iyi olmak için motive ederler.
Fofana acayip olur ama daha yaşı 25 ve 15m eur öyle bir adam için imkansız gibi.Yanlışlıkla Fofona bize düşse, inanilmaz olur ama sanmıyorum, o paraya o adam olmaz. Ben Amrabat beğenmiyorum ya, bize Fofona tarzı adam lazım, Ndombili'nin prime hali gibi adam, bizdeki burger hali değil![]()
Tipten feci bir Serdar Gürler havası aldım. Onu aklıma getirdiği için ümidim azaldı Berkay'dan.Semih için izlediğim bir u19 milli maçı kesitinde hatırladığım 10 numara oynatmışlardı bu çocuğu. Çok net hatırlamıyorum çünkü yarım yamalak bir kesitti. Fena değildi diye hatırlıyorum
Valla pek ümit yok gibi ya. İlgileniyoruz ama çok kolpadan bir hissiyat veriyor. Rafa Silva ismi de dönüyor haberlerde . Daha öncede çıkmıştı ama bu adam hakkında hiç bir bilgim yok. İyi mi kötü mü bilmiyorum.Yine kanserlencez ya kaçarı yok
İkisi de umrumda değil ya ben sadece GS maçı ve Türk milli maçları takip ederim. Bir de dünya kupası. Futbolsever değilim ben Galatasaraylıyım.Reyiz sen ne ara messici oldun ronaldocu değil miydin?
Okan tüm cesaretini toplayıp İcardi'ye sezon başladığında 150 kilo olmaması gerektiğini söylesin, başka bir şey beklemiyoruz.
Eşi Wanda iken zor ya. Onlay yine alemden aleme akarlar, ayıcık olarak gelir icardiOkan tüm cesaretini toplayıp İcardi'ye sezon başladığında 150 kilo olmaması gerektiğini söylesin, başka bir şey beklemiyoruz.