Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

The Skin I Live In (2011)



Almodóvar'dan ilginç ve kimi zaman rahatsız edici olabilen bir intikam hikayesi. İnsan benliğinin ve iç dünyasının önemini güzel anlatmış. Doktor karakterinin yaşadığı duygusal değişimi ve takıntıyı da Antonio Banderas başarılı bir şekilde canlandırmış.
 
Searching (2018)



Aneesh Chaganty tarafından yazılan ve yönetilen oldukça başarılı bulduğum bir yapım oldu. Genelde bu tarz bilgisayar ekranı veya kamera görüntüleri üzerinden ilerleyen filmlere bayılmasam da Searching'i temposu, gizemi ve ters köşeleri ile takip etmesi bir hayli keyifli oldu. Olaylar çözüme yaklaştıkça ekran başına daha çok kilitlenirken buldum kendimi.
 
Godzilla Minus One


Sonunda dünya gözüyle eli ayağı düzgün bir Godzilla izleyebildim 🙏
Gojira’nın ilk filmini 1954 olması lazım izlemiştim koleksiyon filmleri arasında yer alıyordu.Teknolojik imkanları es geçersek şimdiki gibi Godzilla şunu şunu döver diye güç fetişi yapılan filmlerden değildi.İşin içine bilimsellik ve tarih katıp farklı bir atmosfer oluşturmuşlardı iyi bir korku filmi havası vardı filmde.İyi diyorsan listeme alayım filmin orjinali japon işi olduğu için şu anki Hollywood ne anlar zaten içini boşaltmak dışında.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık