Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1109 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido dövüşünden bu tarz şeyler ile karşılaşacağımız belliydi. Valla amirallerin patlayacağı günü beklerken istediğim bu değildi.
 
Şimdi Satürn bilim tanrısıydı. Vegapunk'dan gördüğümüz kadarıyla soy faktörü mü neyse öyle melez bir ırk olan seraphimleri yarattı.
Bu God Valley olayında da bir şeyi gördük, eğer bir ırk öne çıkarsa tarihten siliyorlar.

Acaba Satürn geçmişte tarihten silinen bir ırkın yeteneği olan hasar görmeme/kendini hızlıca yenileme gibi bir şeyi mi kendine ekledi.
Mesela Zoro King'e sırtında alev varken Kralın Hakisi ile bile saldırsa hasar görmüyordu, ama ne zaman ki alevler gidiyor o zaman belli seviyenin üstündeki saldırıları işliyordu.

Satürn sanki böyle King'in yeteneği gibi ırka bağlı bir yetenek kullanıyormuş gibi geldi.
Bu durumda Luffy en güçlü kral hakisini yaparak da saldırsa aynı King'deki gibi bir şey olmadan ayağa kalkar Satürn.

Bu yeteneğin ya bir limiti olmalı, ya da seraphimlerdeki yeşil sıvı gibi özel bir şeyi olmalı ki Satürn (belki diğer goroseiler) zarar görebilir hale gelsin.
 
Rakibi lastik yapabildiğini biliyoruz. Bu sabun kadının Sanji'yi sabun gibi yapmasına benzer bir şey. İstemezdim böyle bir yetenegi olmasını ama rakibi lastik yapmasının hala avantajını göremedim. Ki Satürn hasae almıyor diye söyleniyormus Luffy. Yoksa hasar almadığını mi hayal ediyor?
Rakibi lastik yapınca ne avantajı oluyor onu ben de çözemedim. Kaido'ya öncesinde de hasar veriyordu zaten. G4 + Kral hakili takılmaya devam etseydi keşke.
 
Nerdeyse ayakları takıldı kendi kendine yaralandılar diyeceksin ace'ın shichibukai gücünde olduğunu biliyoruz saldırıyı durdurabilecek gücü olsa shanks'ın koby'e gelen lavlı yumruğu durduğu gibi durdururdu ama güçsüz olduğu için anca kendini siper etti
Wb çağın zirvesinde ki adam ayrıca dünyada ki en güçlü kişi ünvanı olan biriydi sıradan biri değil ayrıca en güçlü meyveyede sahip
Vegapunk dünyanın en zeki insanı ve yüzlerce icadı olan kişi günümüzden 500 sene ileride olan biri yok muydu kendini koruyacak bir teknolojik aleti ya da zekası öyle bir söylüyorsun ki sanki emekli maaşı bekleyen sıradan bir amca
Garp zaten yumrukları ile dağları yok eden rogerla kafa kafaya dövüşebilen biriydi ayrıca koby'i korurken değil kuzanında saf gücünün garpla eşit olduğu gösterildi garp gibi aynı güç antremanını yapıyormuş artık şu amirallerin gücünü kabul edin çamur atıp durmayın
Sen karakterlerin cvsini niye döktün ben onu anlamadım şimdi. Bu yazdıklarının hiçbiri benim dediklerimi yanlış çıkarmıyor. Ben Amirallerin yendiği en vasıflı adam Mihawkın yendiği okamalar ayarında demedim. Güç olarak kendilerinden zayıf düşmüş veya zaten çok daha zayıf olan kişilere diş geçiriyorlar dedim. Bak Sanji'ye tekme atmayı biliyor Kizaru ama Nika karşısında maymuna döndü. Sentomaru dövmeye benzemez sağlam Yonkoyla dövüşmek
 
Akainu bu durumlara düşmez beyler, yıllar önce Kizaru’nun troll karakter olduğunu ve bu durumlara düşebileceğini yazdık. Kendi kendinize karagöz hacivat oynatmayınız.
Kizaru'yu tost yapan Luffy, Akainu ile yakar top oynar. Akainu'nun kötü bir duruma düşmesini bende istemem ama Luffy'nin gücü inanılmaz saçma olmaya başladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık