Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tiç'in olayları, savaşları ve tercihleri gerçekçi, Oda saçmalamıyor bu adamın olaylarında. Örneğin koskoca Tiç Hankok'tan çekiniyor, temas ile meyvesini kapatmasa tek yiyeceğini düşünüyor. Bakın bu çok güzel bir olay. Bu kadının meyvesi yonkou da olsa seni tekler. Öyle haki gibi ile kurtulurum diye boş beleş hikaye yazmaya gerek duymamış Oda Tiç için. Mantık işlemiş. Ama Law benzer bir durumdan haki ile kurtuldu İşte bu saçmalık oluyor. Keşke herkes için mantık işlese. Zaten öyle bir şey olsa Oda kendini aşacak ama yok, eli gitmiyor iyiye.
 
Çok komik olmuş nikanin da her savasinda yemek molasi verdigi paylasimlari da atsana ya da korumaya calistigi halki kendisine kalkan yaptığı sahneleri at at çekinme.
Halkı kendine kalkan yapmadı. Kendileri için acele ettiği arena savaşçıları olaya müdahil oldu. Teach adamı olmasa denize düşüp ölecek bir tip.
 
Bende senin bahane aramalarına gülüyorum işte bir sey olsa da bir bahane uydursam ciksam isin icinden diye bakıyorsunuz.
Seri dinamikleri, güç dengesi, gördüklerimiz bir şey ifade etmiyor ama ne olduğunu nasıl olduğunu bilmediğimiz bir yara üzerinden kendini haklı buluyorsun. Enteresan bir durum.

Dediğim gibi Teach bu saatten sonra Shanks'ı indirse sırıtmayacaktır benim bahsettiğim Marinford ardından Beyazsakal'ın adalarını ele geçirirken öldürmemesi. Yani seri zamanı olarak 2 yıl öncesi. Eğer o dönemde yener düşüncesindeysen Teach Magellan'dan tek yedi, Akainu'dan kaçtı, son nefesini vermek üzere olan WB'ye ölecekken tayfası tarafından kurtarıldı. Garp ve Sengoku'ya şov yaparken Shanks'ı görünce topuklaması da cabası denilebilir. Yani o dönem bayağı güçsüzdü Teach o yara bir şey ifade etmemekte.
 
Halkı kendine kalkan yapmadı. Kendileri için acele ettiği arena savaşçıları olaya müdahil oldu. Teach adamı olmasa denize düşüp ölecek bir tip.
Halkı kalkan olarak kullanmiyor en azindan iyilik timsali luffy gibi alpa kör olmussun nikanın işığından kendini kandiriyorsun ac mangayi tekrar oku kimler kimler sayesinde kazanmis morgans sayesinde 5.imparator olarak anılan birini savunuyorsun :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık