Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107: Seni Arıyordum!!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 169 83.3%
  • Orta

    Kullanılan: 27 13.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji vs Kizaru şöyle gidecektir. Kizaru ufaktan bakar Sanji'nin neler yapabileceğini sonra yapıştırır öncekilerden daha kuvvetli saldırıyı Sanji mahvolur. @sensey @Montana
Sanji kizaru'nun tek bir lazerini engelleyebildiyse bundan sonrakileri engelleme potansiyeli de var demektir ve lazeri işe yaramayabilir artik sanjiye. Hız desen ayak uyduracak power verdi oda. Kizaru'nun belki en istemeyecegi karakter tipi.
 
Genel hatlarıyla güzel ilerliyor. Luffy’nin müttefiklerinin gelmesi beni şaşırtmaz aksine Barto’yu görmek hoş olurdu. Bu arc için merak ettiğim Kizaru, Satürn, Lucci herhangi birinin sağlam dayak yiyecek mi? 3 karakterde es geçilmeyip bi güzel dayak atılsa tadından yenmez.
 
Vaktin daraldığını biliyor, yıkım çağrısının başladığını biliyor, adadan acilen kaçılması gerektiğini biliyor ama rakibini indirmek için gereken sayıda kılıcı ve gereken haki yüklemesini kombine edip saldırmıyor. Ya rakibinin seviyesini ölçeyim derken zaman yiyecek kadar ahmak ya da gücünü zamanında kullanamayacak kadar aptal. Üçüncü bir ihtimal yok çünkü o kadar güçsüz olduğunu sanmıyorum.
 
Hala sert bi Sanji fanına denk gelmedim. :D

Zoro şöyle bir şey, hani mutlak bir güç vardır ya, rakip onun karşısında çaresizdir, katleder yok eder, diğer taraf hiç bi varlık gösteremez! Zoro Sanji için öyle bir adam. İnsanlar bir ışını durdurdu diye bu kadar yükselmiş, anlamsız. Zoro iki imparatoru blokladı, bin bir kemiği kırıkken Kaido'yu yardı, ışık durdurmak ne ya :oleyo:
Lütfünün Nika açıp kapıştığı adamla 2 kılıçla kapışıyor Zoro, üstelik adamın seni yenebilirim demesi de kesilmiş sadece tutabilirim demeye başlamış :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık