Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1107 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ve sağ kolu gereken aksiyonu vermeye başlamış. Geçen bölüm gaza gelip Sanji gömerek amiral yüceltmeye çalışan ekip cevabını almış. Zoro ve Sanji yenmek zorunda kaldıkları her düşmanda yeni bir p.up ile olsa da kazanmayı becerdiler bir şekilde, ikisi beraber amiral alamaz diyen tayfaya güzel bölüm olmuş.
 
Herhalde Luffy ve Karasakal’ın birlikte hükümeti yıkacaklarına ilişkin teori tutacak.

Yalnız hala Saturn’un nasıl düşeceğini çözemiyorum.Sürekli kendini yenileyebiliyorsa birisinin kairosekili kelepçeleri Saturn’e takması lazım.
 
Ben zaten meyve avcılıklarına çok laf etmedim tırnaklarıyla kazımış dedin bende sana karanlık meyvesi absalom ve wbnin meyvelerinden bahsettim hatta tayfasının yarısını yine Luffy sayesinde toplayabildiğinden bahsettim.Hala daha Luffyden faydalanıyor bak bu bölümde.Bunlar hep kolay yoldan adamlara kazanım vermek kısaca torpil vermektir.Bi zararları olmadan efor bile sarfetmeden hayatlarında göremeyecekleri 5 kadimden birine dokunabiliyorlar ondan sonra tırnaklarıyla kazıya kazıya onu bunu yaptı demeyin bari.
İlla herkesle bam güm dövüşmesine gerek yok. Zekasını kullanarak plan yaparak fırsatları değerlendirerek buralara geldi adam işte. 3-4 sene öncesine adam akıllı kadar tayfası yokken şimdi adam her birine meyve verdi, kendi adasına sahip, pone okuyacak bir esiri var. Şimdi Saturn'u kopyaladılar. Luffy'den sonra One Piece için en çok çaba gösteren, emek veren karakter kendisi. Bu adam Luffy ile birlikte turta yerken şimdi 4m berrye yakın ödülü var. Gidiyor Puding'i kaçırıyor, Saturn'u kopyalıyor, Devrimci karargahını basıyor. Boa Hancock'u kaçırmaya çalışıyorlar. Meyve avcılığı yapıyor. Benim ettiğim laf şansa bala buralara gelmesi. Adam yemiyor içmiyor çalışıyor.

Şansa bala yonko olup buralara gele bir karakter varsa o Buggy'dir. Teach hakkıyla bu noktaya gelmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık