Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kaidou vs. Shanks

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    318
Hangisine oy atsam diğerine haksızlık olmaz. Kaido da Kid’i ilk seferde teklemiştir ama aşağı yukarı yonko yarısı adamı Shanks tekledi. Sağ kol üzeri adamları şimdiye kadar tekleyen tek karakter Shanks olduğu için...
 
Seride gösterilenlere , söylenenlere göre Kaido yaşadığı zaman en güçlü korsandı, öyle de hissettirdi kendi arcında ama her seri gibi Kaido’dan da güçlü karakterler çıkar. Shanks’ın bir Amirali hakisiyle etkileyebilmesi şuan serideki en büyük feat. Kaido, BM hatta gençliğindeki WB’nin de bunu yapabileceğini düşünmüyorum.

Shanks çok abartılıyor fanları tarafından ama Oda’nın en favori karakteri. Shanks, Teach gibi karakterler seri sonunda Kaido’dan güçlü gösterilecektir. Her seride powercreep denen şey var. Denizcilerden Akainu’nun da daha güçlü gösterileceğini düşünüyorum.
Akainu'da acoc çıkar mı sence?
 
Çok sağlam kapışma olur ama sonuç olarak Shanks alır.Seride gördüğümüz kadarıyla açık ara en önemli faktör Haki.3b lik elemana fark etmeden tek attı.Yanındakilerde artı bonus.Böyle bir piskopat Shanks.Düşünün bu adam tek kollu meyve falan yok basit bir insan.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık