Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Yonko yenecem şöyle terör estiricem diyen adam tek yiyor tayfasını da 3 sn sürmüyor usta al poneleri senin olsun gariban konutanımı bırak diye yalvarması.

Hachi ve Sachi donunda sallar bu tayfayı. Su topu ata ata yener bdsm kılıklı elemanı ve ateş atan ucubeyi.
Law, Shanks'la karşılaşmadığı için şanslı. Kid vs Big Mom'ı çok çabuk unutmuşsunuz, Big Mom'la kral haki çarpıştıran Kid, Bb'ye ezilmezdi.







Haa bu da o dönemden kalmış. :D



 
Law chopper'dan Zoro'ya yükselmiş diye yorumladım. Senin Law'ın Zoro'yla içmesi, Kid'in de Luffyle içtiğini gösterdiğin panel de ek olarak örnek gösterilebilir ;)
Oda boş çizme bu sahneleri. Yarın öbür gün bu üç korsan grubu dövüşürse:


Monkey D. Nika vs Köylünün gururu Kid
Pinzoro oğlu Zoro vs Trafalgal D Law
Kral Cacci oğlu isminin ilki Germa Prensi Sanci vs Köylü yiğit Killer
Balık kraker Jinbei vs çöldeki ayı Bepo...
Franky vs Sanci Slander Heat. En epic dövüş bu olur gibi.

Bu şekilde gider bence. Herkes ederinle dövüşür.
 
Luffy'den farklı Luffy kadar karakterli ve potansiyelli bir adam olmaması. Kendinden güçlüye racon kesiyor eyvallahı yok cesaretten yana sıkıntısı yok ama kendinden güçsüzü de ezmekten geride durmayan aciz bir yapısı var. Bir karakterin sevilmesi için illa özgün bir tipleme olmasına gerek yok ama Kid klişelerin güzelce bir araya getirilip oluşturduğu karakter de değil.
Varoş tarzı var biraz o yüzden seviyorum. Sokakta büyüyen çocuklar böyle olur zaten, kendine dayılan birisi olursa tokatlarsın, korsan dünyası da öyle. Yoldan geçen random adama eziyet etmiyor sonuçta.
 
Bizi destekleyen bir kanıt bu. @Montana İstese öldürürmüş. Haa bu arada Luffy tam haki eğitimi alırken, Kid'in kaçacağı tutmuştu. Oda bu çocuğun güçlenmesini istemiyor. :/ :(
Öyle söyledi diye öldüreceği anlamı nereden çıktı? O zaman Law'da öldürüyor Luffy'i senin mantığına göre. Çünkü o da söylüyor böyle bir şey.

Law chopper'dan Zoro'ya yükselmiş diye yorumladım. Senin Law'ın Zoro'yla içmesi, Kid'in de Luffyle içtiğini gösterdiğin panel de ek olarak örnek gösterilebilir ;)
Boş panel kıyaslaması. Law orada istemiyor bile. Böyle kıyasa girersek Luffy'nin Law ile çok daha fazlası var aynı tepkileri verdikleri panel.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık