Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umutlar tükenmeye yakınken, Zoro, içeri giriş yapacak. Çok kısa bir flashback ile Zoro vs Lucci olup Zoro'nun nasıl olur da Luccy'i korkular içinde bıraktığını ve Luccy'inin dövüş sonucunda korkudan tir tir titrediğini gösterecek. "Öldür beni Zoro" diye yalvaracak Luccy, Sonra sahne yine günümüze gelecek ve Zoro vs Satürn başlayacak. Satürn ise neden Zoro'nun kendisine karşı güçsüz hissetmediğini şaşkınlıkla karşılayıp Zoro'ya saldıracak. Saldırıları kolayca karşılayan Zoro, Satürn'e:"Senden çok daha güçlü olan şeytanla ben Wano'da karşılaştım(baygın iken Zoro'nun gördüğü ölüm meleği).😁
(Hard Zoro fanı olduğumu hissettim🤣)
 
Kizaru şov yaptı da ne oldu? Luffy iki saniye daha yemek molasına devam etse el kadar çocukla babasını gözünü kırpmadan öldürecekti.
Biz Bonney'in çocuk olduğunu bilmiyorduk, daha yeni öğrendik; bu bildiği halde dalıyor. Meyveden dolayı çocuk gözüküyor zannetse neyse...
Böcek ezer gibi bassalar üstüne ne gülerim.
 
Zoro Kizaru’yla ya da Sanjiyle birlikte Kizaru’yla dövüşmez beyler. Kizaru’yu alacak olsa zaten Zoro aurasıyla Shiryu’ya yarım atar, Mihawkla başa baş giderdi.
 
Satürn şu ana kadar Kuma, Franky ve Bonney'den saldırı aldı ve iyileşti. Reddit'te bununla ilgili teori vardı. Gorosei'ler sadece D. soyundan gelenlerden aldıkları hasarları iyileştiremiyor diye. Bu yüzden onların doğal düşmanı olarak adlandırılıyorlar. Shanks da Gorosei soyundan geldiği için D. olan Teach'ten aldığı hasarı iyileştirememiş. Shanks'ın balığa kol vermesi de kendi tercihi olduğu için iyileşmediğini söylüyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık