Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dracule Mihawk

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 337 76.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 105 23.8%

  • Kullanılan toplam oy
    442
Mihawk oraya Denizciler gibi görev tamamlanmalı korsanlar yok edilmeli misyonuyla gitmiyor. Komutanlar, o kadar dişi Amirallere de gösterdi. Vista da 1 panellik kısım yani o kadar anlam yüklemeye gerek yok işin makarası haricinde. Mihawkı her zaman bir Amiral kadar güçlü gördüm hala fikrim aynı açıkçası...

Horasan'ın yiğidi ne güzel Mihawk övüyorsun öyle?
 
Mihawk kibirli bir adam, güçsüz rakip görünce teki atıp geçiyor zaten. Ama Vista’yı görünce saygı duydu. Vista’yı kısa sürede alt edecek gücü yok ama burada Mihawk’a eksi yazmaktansa Vista’ya artı yazmak lazım.

Vista'yı küçümsüyor millet. Dünyanın en güçlü adamı denen WB'nin 1. kılıç ustası. Belkide en güçlü 3. ya da 4. adamı. Akainu'ya Marco ile beraber dalıyordu.
 
Zamanın her zaman lehine işlediği saatli bomba. O kadar çok adamı patlatmıştır ki patlayanlardan bazıları utancından siteye bile uğramamakta ya da komple seriyi bırakmaktadır. Böyle bir patlatıcı özelliği de vardır reyisin :fool:
 
Mihawk bana MF’de Amiraller kadar portrayali ve featlerinin iyi olduğunu hissettirmedi. Amiraller daha üst karakterlerle uğraşırken gidip Vista ile kılıç çarpıştı, Crocodile tarafından bloklandı, WB’ye yaptığı saldırı Jozu tarafından bloklandı. Misal Kaido’nun Vista ile vakit kaybedeceğini kimse düşünemez. Feat herşeydir diyenler Mihawk’a gelince o savaşta Amiraller öne çıkarılmak istendi,Mihawk savaşmadı, konuma bakın En Güçlü Kılıç Ustası ünvanı var diyor. Ya hiç bir şeyini göstermesen bile kalburüstü seviyede olduğunu hissettirirsin o da yok.

Kısacası Mihawk’ın MF featleri çok kötüydü. Ama yine de Shanks ile ilişkisinden, ünvanından ötürü top tier karakterdir. Oda umarım Mihawk’ın gücünü tatmin edici şekilde çizer.

@sensey @Montana @Tiksav Lee ne düşünüyorsunuz?
Vaktin varsa biraz eski konuları okusana,bu konular öyle uzun uzun tartışılmıştır ki unutulmaz xd zevkli senin içinde :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık