Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G5 rahatlık ya da genişlilk gibi bir şey değil, başka bir şey. Garp gibilerin rahatlık ve genişliği farklı, g5 farklı. Özgürlük özgürlük diye kafa ütülediler ama bu g5, nasıl desem, hani çocuklar sussun diye ellerine verilen 0-6 yaş arasına hitap eden videolar vardır ya, öylei bir şey bu. Gerçekten Oda çocuk eğlendiriyor hissiyatı var.

Hadi mangada sadece görüyoruz, animede g5'e eklenen ses efektleri olsun, arka planda çalan çizgi filmvari müzikler olsun, çekilmiyor. Tom ver Jeri diyenler dalga geçmiyor, animede gerçekten o havayı veriyorlar. Amaç buysa başarılı bir iş var ortada.
 
satürn'ün tek bir görevi vardı onda da başarısız oldu. kafasını veya kalbini hedef almış olsaydı çoktan ölmüştü vegapunk. saldırısına zehir eklemiş olmalı ama chopper zehirleri gargara yapıp çalkalıyor ağzında. geçtiğimiz arc 2 al-ver yapıp salgını bitirdi. 1 koli bandaja bakar vegapunk'ı iyileştirmesi.

anca konuş satürn. icraat var mı? yok.
 
Benim anlamadığım Oda niye Sanji'ye iki aksiyon çizmedi, tayfanın en hızlısı, Queen ile top gibi oynadı, tamam yensin demiyoruz da hız denince akla gelen ilk isim Kizaru ile arasında ne fark var görmüş olurduk, insanlar 5 sene önceki feat'lerle hala teori üretiyor en azından iki sayfa Zoro vs Lucci iki sayfa da Sanji vs Kizaru çizse konuşacak şeylerimiz olsa zalımsın Oda ne diyeyim.

Komuta zincirine Bonney'i üst sıraya koymuş Saturn de beni kandıramazsın lafları ediyordu, ulan madem kandırabiliyorsun kendini koysana üst sıraya bu adam 500 sene ilerde bir de.

Son olarak Güneş Tanrısı muhabbetleri keşke bu kadar gözümüze sokulmasa yıllardır orama joyboy burama joyboy dedikten sonra şimdi her şey Nika oldu bir anda,

Gelecek bölümden beklentim ilk paragrafta yazdığım, hala geç değil, Luffy Saturn'e giderken Kizaru'yu Sanji iki sayfa tutsa yeter.
 
Arc sonu Bonney'in ödülünde büyük bir artış olur.Tüm Kuma klonlarının kontrolünün elinde olması büyük güç.Ayrıca Vega öyle ölmez,ölmesi için beyin ölümü gerçekleşmesi gerekiyor.
 
Egghead yok olurda Vegapunk ölmezse gidebileceği iki yer var. Biri Wano diğeri de Elbaf.

Elbaf'ta, Kayıp Yüzyıl'la ilgili araştırmalar yapmış orada kendisini sevenleri vardır fakat Elbaf donanma üssüne yakın olduğu için Dünya Hükümeti peşini bırakmayacaktır. Elbaf'ta gördüğümüz kadarıyla saldırıya açık bir yer. Yani Wano gibi doğal bir kale görevi görmez.

Diğer tarafta Wano var. Wano çok korunaklı doğal bir kale. Mads ekibinden Queen de orada. Kendisini koruyacak kadar güçlü bir ekip de var. Kurtulursa Sentomaru ve diğer Vegapunk'larla birlikte, Wano'da araştırmalarına devam edebilirler. Ceasar'ın, Smile meyvelerinin yan etkilerini silmeyi başarırsa bir tek Vegapunk başarır.

Judge ve Ceasar, Neo Mads'ı kurdular. Onlarda Wano'ya gelebilirler. Germa 66'nın gemileri Wano'ya tırmanmak için tasarlanmış gibi zaten. Wano'da tekrardan Vegapunk, Judge, Ceasar, Queen ve Stussy tekrardan bir araya gelip Dünya Hükümeti'ne karşı bir şeyler yapabilirler.

Marinford nasıl Dünya Hükümeti'nin ve donanmanın kalesiyse, Wano da korsanların ve kurtuluş savaşçılarının kalesi olacak bence.
Queen, king’i aramaki paket yaptı zaten wano da değiller.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık