Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106: Senin Safında

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 117 64.3%
  • Orta

    Kullanılan: 35 19.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    182
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük Wano arcından hemen sonra geçiş arcından ben pek bişey beklemiyordum zaten tam düşündüğüm gibi gidiyor sadece dramlardan fblerden gereksiz uzattı yoksa amiralleri harcayacağı yerin burası olmaması gerekiyordu.Zaten çok büyük savaş yaşandı Kaido karşısında.Hemen peşinden ölümüne kıran kıran dövüş olması biraz garip olurdu.
 
800 yıl önceki joyboy dev soyundan geliyor teorisi olumlu ya da olumsuz sonuçlanacak gibi. Dev hasır şapkadan kaynaklı joyboy dev midir denmişti)
 
O elemanlar gibi Luffy de tek yedi ama şu an geldiği seviye belli. BM indiren Kid ve Law aslında BM kadar güçlü değiller. BM'nin karakterine sahip olmayan her top tier yenerdi o gün onları.
Luffy tek yediği zaman henüz bir imparator karşısına ilk defa çıkıyordu dövüşmek için. Fakat Kid iki kez Kaido ile bir kez Big Mom ile kapıştı. Law da Kaido ve Big Mom ile kapıştı. Law bir süre Karasakal ile iyi kapıştı ama Kid tekini yedi oturdu.

Law ve Kid normalde Big Mom'u yenemezler zaten. Şartlar bu ikilinin lehineydi. Gerek her yerde büyük metal kirişlerin olması, gerek etraftaki korsanların ellerindeki kılıç, kalkan, silah ve topların bolca olması Kid'in çok işine yaradı. Aynı şekilde Law'ın meyvesi tam da Big Mom'un yeteneklerini etkisiz hâle getirecek türden bir güç sağladı. Big Mom'un aşılmaz bedenine uyanış sayesinde çok ağır hasar attı. Dövüşte Law'ın meyvesinin Kid'in meyvesinden çok daha etkili olduğunu gördük. Kid dıştan hiçbir şekilde kalıcı bir hasar atamadı. Geniş ve büyük bir adaya bu üçünü koy Big Mom çay keyfi yaptığı yerde bile yener bunları. Ne Law'dan ne de Kid'den meyve gücü dışında ileri seviye bir Haki kullanımı görmedik. Bu eksikliğin yüzünden zaten Karasakal ve Shanks karşısında varlık gösteremediler. Teke tekte bütün top tierler alır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık