Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru Satürn ölünce savaşmayı bırakır gibi. Lucci de yenilir artık.
Yalnız Luffy Kizaru’ya mı Satürn’e mi saldıracak sıkıntı orada. İkisini aynı anda alamaz. Birisini tutmaları lazım en azından diğerini yenene kadar. Bence Luffy Kizaru’yla , Bonney,Kuma,Sanji,Franky Satürn ile uğraşmalı.
Zoro gelse Sanji ve Zoro duosu baş eder Kizaru ile.
 
Şu yazdığın şey misal gerçekse bence de gerçek oda bilerek ayarlıyor. Bin bölüm sonrayı düşünmüyor ama gelmişken yapıştırıyor ama ben bu tarz şeylerde daha çok soğuyorum. 5 bölümdür bunu yapmayı bekliyorsa bilerek o beş bölümde mangayi uzatıp düşündürüyor sırf şu olayı yapmak için manga bitmiyor. 1009 da ya devleri ekleyelim dediyse bilerek 1016ya kadar uzatması kadar saçma bir şey yok. Sonra seri niye ilerlemiyor.
Yukarda söylediklerim gerçek bu bilgiyi görünce bende hemen teyitlemek istedim ve baktım. 116 ismi Giants ve Dorry&Broggy görünüyor bölümde. İsim konusunda gelişine vurma vardır bence 1016-116 denk geldi isimleri de birleştireyim diye sonradan aklına gelmiştir. Ama dediğin gibi arada böyle denk gelişler için doldurma bölüm yazmışlığı ya da birden pat diye bazı bilgilerin hiç beklenmedik yerde önümüze düşmesi olabiliyor. Oda seviyor böyle sayı oyunlarını.

Mesela 5-4-3-2-1-0 olayı.
Bölüm 5 te Zoro Luffy e sen şeytan mısın diyor.
Bölüm 432 de Luffy’nin Dragonun oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Bunu Şeytanın oğluna yoruyorlar.
Bölüm 100 Dragon ilk kez görülüyor.
 
@Montana @sensey Umarım Kizaru’yu bu arc tam güç kullandırtır. Tam güç kullanıyor zaten diyen seriyi yanlış okuyordur sadece lazer ve tekme sallayıp durdu. Kizaru’nun tam gücünü bu arc göremeyecez de başka ne zaman göreceğiz?
 
Delinmemiş olsa bile Kizaru'yu tutamamış. Benim 3 4 gün once yazdıklarıma bak, yenemese bile bir süre tutar demiştim. Sanji ile özel bir derdim yok.
Sahneyi görmek lazım yasaka no magatama ile çoklu saldırı yaptıysa ve vurulduysa ki vurulmaması gerekir en azından silahlanma ile saldırıların yönünü değiştirebilme miydi. Sabah paneller gelsin bir görelim söylendiği gibi mi olmuş yoksa yine birilerini kurtarmak için saldırının önüne mi atlamış.
 
Elbaf’a sanırım Vivi de gelecek. Dorry, Broggy, bizim tayfa ve Vivi’nin tekrar buluşması yaşanabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık