Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1106 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef Kizaru'nun ruh hali iyi okunmuyor, Oda eşeğinin de suçu var tabi. Önceki bölümlerde Kuma, Saturn'u uçurunca her şey bittiği için sevinmişti. Son bölümde Vegapunk yalvarırken; Kizaru direkt onun yüzüne bakamıyor, Saturn ise direkt bakabiliyor mesela. Bakalım Oda nasıl sonuçlandıracak, bu arc'ta merak ettiğim tek mevzu bu. Amirallerin bir günah çıkartması gerekiyor, Kaido ve Big Mom'daki gibi geçiştiremez bunların eylemlerini.

Amiral maaşı yatar. Bi sake atar unutur ;)
 
Gelen bölümde spoilerdan daha fazlası olduğu yazılıyor. Ya satürn biçilir yada satürn birini biçer Kuma'nın ruhuna bi okuyup üfleriz.
 
Usopp’da kral haki çıkma ihtimali Teach’den daha fazladır.
Tarzına yakışır bir yorum.


King haterı olduğun için bunu söylüyorsun. Sanji her statta Kata’dan üstün.
Ben senin gibi sevmediğim karakterin gücünü eziklemem. Ulti>Kata yener diyen,Jack zorlar diyen birisi objektiflik öğretecek son adam falan olur burda.


Her statmış :(
-Reaksiyon hızında geride
-Gözlemde geride
-Silahlanmada geride
-H.hakisi şimdilik yok
-Staminada geride.
-Alan kontrolünde geride
-Lethality konusunda da geride.
 
O Lütfünün basiretsizliği. Lütfü = Çöp

Usopp’da kral haki çıkma ihtimali Teach’den daha fazladır.

Akainu’nun rakibi Luffy olacaktır. Luffy’e travma yaşatan tek isim. Luffy adını duyunca yarasına dokunuyor, intikam almak istiyor. Seride yaralar nihai rakibi gösterir. Shanks Karasakal’dan, Zoro Mihawk’tan kalıcı yara aldı. Luffy’de Akainu’dan. Shanks ve Zoronun seri sonu rakipleri belli. Luffy’nin iki ana düşmanı var bu seride. Akainu ve Teach. Başka kim savaşacak Sabo mu? Sabo intikam almak istemediğini belirtti zaten. Ayrıca Sabo’nun hedefi denizciler değil hükümetle. Devrimciler hükümetle dövüşür, Denizciler ise Korsanlarla.

King haterı olduğun için bunu söylüyorsun. Sanji her statta Kata’dan üstün.
Yok artık usopp da kral haki çıkma olasılığı teach'dan fazla mıdır neye dayanarak bunu söylüyorsun reis söyler misin çok merak ediyorum Oda sen kadar ezmemiştir Teachı şoktayım kusura bakma.
 
Kizaru'nun (tüm odağı vegapunk'ta ve mental çöküşte iken), luffy'den gelen bilmem kaç düzine atağı hakisi ile bloklayıp fandom'un bunu görmezden gelmesi gibi saçma bir gün olacak gibi bir gün geliyor sanki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık