Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda önceden marineyi bir övüp bir gömerdi. Şimdi bildiğin yerin dibine batırdı. Arada Garp'ı gösterdi o bile kurtarmadı.
Kurgu tek boyutlu, marinenin hizmet ettiklerinin kötülüklerine eş değer başka bir organizasyon yok koca evrende. O yüzden marinenin kurtarırı yok tabi bunu görünce sword diye bir şeyler uydurdu bir yerlerinden.
 
Bu bölümleri görünce her yeni arc korkutmaya başlıyor. Yeter artık arkadaş. Her bölümü ayrı bir kişiliği yazıyor sanki. Sal bizi artık, arada Roger ver bize de ilgi canlı kalsın
 
Öyle bir oluşum düşünün ki yaptığı hiçbir şey başarıya ulaşamasın ama 800 yıldır kocaman dünyaya hakim olsunlar. Bence kimse düşünemedi ama bu evrende olan şey bu... Hükümet kocaman bir safsata, halkta kafası çalışan adam yok tek açıklaması bu. Tayfadakilerin 2. buster call olayı, robin'i tek başına alırsak 3 oluyor hatta. Ohara'yı yok ettik eskiyi araştırıyorlardı dediler; tüm kitapları devlerin almasını geçtim robin gibi kilit bir isim hâlâ hayatta. Eniess loby'de ortalama bir tayfayı yok edemediler, o tayfa şimdi imparator oldu canlarına okuyor. Sabo geldi Im'in karşısına dikildi, canlı şekilde kaçmasını geçtim kaçtığı ülkeyi haritadan sildiler adam yine yaşıyor. Bir şeyler yapıyorlar ama yaptıkları şeylerin kendilerine katkısı -'lerde oluyor. Rezil bir oluşum. Anlattıkça daha da iğrendim resmen. Hikaye boş ilerlemesin aksiyon olsun diye yazılmış, içi doldurulamayan bir hikaye sadece. Amirali Franky'e zarar veremez, ötekisi imparatorun hakisinden tırsıp kaçar, filo amirali desen savaş lordunun uzvunu almış dedik onu da yapamamış. Nefretimi kustum biraz. :oops:
Sen böyle detaya inince hiç yabancı gelmiyor bu konu. Belki de tanıdık olduğu için sürekli burda bekliyoruz yeni bölüm hangi saçmalığı göreceğiz diye.
 
Aptallığın Zirvesi = E.Oda

Bu adam gerçekten emekli olmalı artık varsa yanında çırağı falan devam ettirsin seriyi inanın bundan daha kötü olmaz.

Türk Lirası en düşük durumda, daha ineceği bir yer yok, vatandaş rahat olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık