Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1105: Aptallığın Zirvesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 40 22.9%
  • Orta

    Kullanılan: 46 26.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 50.9%

  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşırı saçma bir mantık olmuş.Sizin mantığınıza göre hala mağarada ateş bile icat etmememiz lazımdı.Malum ateş yüzünden çok insan can verdi.Vegapunk bilim yapar.Onu iyi veya kötü yönlerden kullanması hizmet ettiği kişilerin elindedir.Px leri yaparken korsanlara karşı bir güç olmasını istemiş ve bu görevi yıllarca yerine getirmişler.
Ateş icat edilmedi zaten moruk
 
Adamın lakabı kızıl köpek, birisinin sana kızıl köpek diye seslendiğini düşünsene, bu adam bu lakapla gurur duyuyor, öyle bir kalitesizlik. Amiraller, kutsallar tarafından hayvan olarak görüldükleri için hayvan lakapları takmışlar. Sülün, maymun, köpek falan. Bir de korsanlara bak; Dünyanın en güçlü adamı, varlığı, kadını vs. diye anılıyorlar. Sadece namları bile kalite.

Sadece Mihawk’ın kalitesi, bütün denizci oluşumunun kalitesine ağır basar.

Yazdığın mesaj bilgi açısından tamamen yanlış. Amiral kötülemek için gerek yok böyle şeylere. Beğenmek zorunda değilsin.

Senin köpeğe bakış açın ile bir Japon olan Oda'nın bakışı bir değil. Sen hakaret için dersin, o övmek için kullanır. Garp da köpek maskesi takıyordu. Kendi kendine sövmüyordur herhalde? Adamlar Hackiko diye köpek heykeli dikmiş, turist çekiyor. Ulusal hayvan olmuş. Sen köpek hakaret diyorsun.

Amirallerin hayvan seçimleri hayvan takvimiyle alakalı. Üzerine pek çok teori yazılıp çizildi.

Dünyanın en güçlü kadını diye düz bir unvan yerine tabii ki daha kaliteli ve üzerine düşünülen bir lakap.
 
Bu kadar dominant bir kadına Kizaru nasıl emir verebiliyor... Doll bu tiple Hina karakterinde olmalıydı en azından. Ya da Kizaru ile aralarında bir şey var. :)

Böyle karakterleri her türlü seride hatta geçek hayatta da çok severim. Ne kadar cıvık, ciddiyetsiz takılsada yeri geldimi ağırlığını belli eder. Normalde Gorosei dünya için allah konumunda görünüyor ama bir koramiral Saturn gibi Goroseilerden birinin lafını ikiletirken Kizarunun lafına sorgusuz sualsiz ok demesi Kizaruya yazar.

Kizaru adamdır.
 
Amiraller kötü diyerek, kalitesiz olduklarını söyleyenler var. Sanırım onlara göre bu karakter de çok kalitesiz, sonuçta kötü birisi değil mi?

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık